Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují pravidla, kterými se musí detektivní příběhy řídit, aby byly pro diváka co nejvíce zajímavé. Okawara Banjo (Kimura Yuichi) je policejní inspektor známý vyřešením spousty obtížných případů a Tenkaichi Daichiro (Shota Matsuda) je soukromý detektiv, který ve skutečnosti za vyřešením všech těchto případů stojí. Tito dva se snaží tato žánrová klišé naplňovat za každou cenu, nehledě na častou absurditu jejich chování. Ve vyšetřování jim pomáhá Fujii Mana (Kashii Yu), která je u vyšetřovacího týmu nová. (Moiraine)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Chápu, co na tom bylo vtipné, ale to je ten problém, chápu ty vtipy, ale nepřišly mi vtipné. Nebo alespoň tak vtipné, abych se jim smála. Pěkná parodie na detektivky, ale tenhle humor nebrnká na mou strunu. I tak mě to vcelku bavilo, mělo to typické japonské situační gagy (kdo je nemá rád, nebude mít rád ani tohle). Ovšem herecké obsazení bylo dobře vybráno, přišlo mi, že všem jejich role opravdu sedla. Plus pěkný ending. Přeloženo. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Něco tak absurdního jsem snad ještě neviděla. Neuvěřitelně jsem se u toho nasmála. Už sám fakt, že postavy o sobě ví, že jsem jenom postavy, ale jak se ještě do těch rolí cíleně stylizujou. Jenom Fujii Mana se snažila chovat normálně, ale detektiv s inspektorem jí od toho jenom odrazovali. Argumenty typu "S takovýmhle jménem nemůže být vrah." nebo "Nemá smysl ho podezřívat, na to je moc podezřelý." mě dostávaly do kolen pokaždé. Na konci parodie na Prison Break mě odrovnala úplně. Tenhle seriál nejde brát vážně, ale pokud na tu šílenost dokážete přistoupit, je to zábava. Ze začátku jsem se bála, že se to rychle vyčerpá, ale zbytečně. S postupujícími epizodami je to jenom víc a víc absurdnější :D ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tak něco takového jsem vůbec nečekal. Je to naprosto originální přístup k detektivnímu žánru, a i když jsem dlouho váhal jestli je to pocta detektivkám, nebo jejich parodie, nezabránilo mi to v záchvatech smíchu. Někomu to může přijít absurdní, svatokrádežné (pokud dotyčný miluje detektivky), příliš střelené až infantilní. Neříkám, že to nemůže být pravda, ale mě to v první řadě přišlo nesmírně zábavné. ()

Reklama

Reklama