Reklama

Reklama

Epizody(56)

Obsahy(1)

Epická sága dvou rodin začíná v jednom hornickém městě v Koreji v padesátých letech. Sledujeme nejen tradiční rodinné drama a různé romantické peripetie hlavních postav, nýbrž i dramatické proměny korejské společnosti. Politické události několika dekád, technologické pokroky a to, jak změnily a ovlivnily korejskou společnost.
V hlavních rolí se představí herecký výkvět korejské televizní produkce. K vidění budou jména jako Lee Da Hae, Song Seung Hun, Han Ji Hye, Lee Yeon Hee, Dennis Oh a mnozí další. Natáčelo se v Macau, Hong Kongu a samozřejmě Koreji. (Vavča)

(více)

Recenze (1)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak jo tahle megadlouhá séri(56 dílů) byla tahákem roku 2008 kvůli obsazení, natáčelo se v Macau, Japonsku, Koreji. Začátek prvních 5-6 dílů jen naprosto příšerný. Díly jsou zbytečně dlouhé(zkrátil bych všechny o třetinu minimálně), nic podstatného se tam dost času neděje neděje. Vše začíná v jednom malém hornickém městě v Koreji tuším v nějakých 50. letech. Příběh dvou rodin bohaté a chudé a jejich neustále střety. Je zde hodně tradičních klišé mýdlových oper v dobrém i špatném smyslu slova. Naštěstí tempo začne nabírat na otáčkách příběh na zajímavosti a celkem mě bavila snaha tvůrců ukazovat proměny Koreje po dekádách. Song Seung Heon v roli jednoho z dvojice bratrů o které tu hlavně běží je hlavním tahákem série, roky nikde nehrál a dobře udělal, protože se vrací v zajímavé roli a jeho výkon je vynikající. V menší roli je tu sympaťák Dennis Oh. Yeon Jeong Hun jako bratr číslo dva, je už o dost slabší, naštěstí máme tu ženské postavy jako Lee Yeon Hee , Lee Da Hae(která ovšem mizí po dílu 40 ani se ji nedivím, že ji její role moc nebavila) a Han Ji Hye. Přirovnal byh to tak trochu k Dallasu. Kterému když odpustíte nevýrazný až špatný začátek a relativně nudný střed, tak se dočkáte kvalitní zábavy na poměry tv seriálu. ()

Reklama

Reklama