Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivost je dobrá, chamtivost je zdravá... Hollywoodský režisér Oliver Stone se vrátil ke kultovní postavě charismatického finančníka Gordona Gekka v podání Michaela Douglase z filmu Wall Street po 23 letech a natočil pokračování s příznačným podtitulem Peníze nikdy nespí. Děj se tentokrát odehrává v roce 2008 na pozadí příběhu největší bubliny v dějinách, která vyústila v globální ekonomickou krizi. Bývalý elitní makléř Gordon Gekko představuje padlou legendu a ikonu Wall Street. Ve vězení si odpykal trest za nelegální spekulace a nyní se věnuje ekonomickým přednáškám, které předjímají nástup globální ekonomické krize. Zdá se, že se z něj stal jiný člověk. Aspoň by tomu rád věřil mladý makléř Jake Moore (Shia LaBeouf), který zrovna řeší pracovní problémy po sebevraždě svého mentora a investičního správce Louise Zabela (Frank Langella). Ambiciózní Jake randí s Gordonovou dcerou Winnie (Carey Mulliganová), která před lety přerušila s otcem kontakt a odmítá uvěřit, že by se mohl změnit. Jake a Gordon se vídají za jejími zády, společně řeší svět byznysu a financí, zároveň se snaží pracovat na urovnání křehkých rodinných vztahů. Minulost sice člověk napravit nedokáže, ale může se snažit pomoct. Otázkou zůstává, zda to platí i v případě Gordona Gekka, který v hloubi duše touží po návratu do světa velkých financí. (Česká televize)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

"you know what you sound like... you sound like a duck - quack quack quack quack quack quack"

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Jelikož mám Shiu zafixovaného jako namachrovaného vylízaného puberťáka, tak tomu kvádru nevěřím. Spíš se budu každou chvilku smát, jak se snaží hrát vážnou roli.

Seti

Seti (hodnocení, recenze)

Jedno z nejzbytečnějších pokračování, které akorát svědčí o momentální Stoneově tvůrčí zoufalosti. Obsazení je solidní, ovšem pochybuju, že se Douglas svému výkonu byť jen přiblíží a Shiu LaBeoufa mám sice celkem rád, ale v roli burzovního žraloka z Wall Streetu působí trochu úsměvně. Tu špetku očekávání tak vyvolává jen Josh Brolin...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jevo

Jevo (hodnocení, recenze)

podľa druhého traileru ani drsného makléra hrať nebude

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

To nás asi bude víc. Na mě budí dojem pomateného pitomce, co akorát dokáže mlít nesmysly, viz Transformers.

Manhattan

Manhattan (hodnocení, recenze)

Jindros : Stone by si ho podle mě jen tak nevybral, ale stejnak si taky myslím že se tam nehodí.

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Shia vypadá v traileru ÚPLNĚ mimo roli. Na drsného makléře se fakt nehodí.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Nevím, ale po tolika neseriózních rolích se při vážné scéně začnu smát, už to vidím. Ale stejně jsem zvědavý.

Manhattan

Manhattan (hodnocení, recenze)

Myslím si že teď se pan LaBeouf má šanci ukázat jestli umí hrát nebo ne.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Trailer (teaser či co) je cool. Že by se Stone vrátil do hry?

NG

NG (hodnocení, recenze)

Moc, moc sa teším! Min. 3* má ten film u mňa už istých... :)

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Chytrý trailer :). Jsem zvědavý na tu malou roličku Sheena. Doufám, že tam proběhne ve stylu Dva a půl chlapa, pohlásí Douglase a poběží za babama někam :).

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

podnázov je podivný, ale trailer nabušený, naviac sa tvári, že film bol nakrútený s nadhľadom - mohlo by to vyjsť ... plus tá herecká zostava!

HomeAlone

HomeAlone (hodnocení, recenze)

No po zhliadnuti traileru , ktory nam sice ukaze len minimum , tak Wall Street som si zaradil do top 5 filmov , na ktore sa v roku 2010 tesim najviac

Související novinky

Stoneova divočina

Stoneova divočina

07.03.2010

Oliver Stone se rozhodl bavit. Soudě podle trailerů na Wall Street 2: Peníze nikdy nespí, jde mu to docela od ruky. Jeho následujícím filmem bude podle všeho akční thriller Savages. Adaptace románu… (více)

Reklama

Reklama