Reklama

Reklama

Amarufi: Megami no hôshû

  • Japonsko アマルフィ 女神の報酬 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Blížiaci sa Summit G8 v Ríme a spolu s ním očakávaný príchod ministra zahraničných vecí Japonska , pána Kawagoe, je sprevádzaný veľkými prípravami bezpečnostných zložiek , ktoré má na starosti ostrieľaný pán Kuroda . Avšak v tom čase unesú i malú dcérku japonskej turistke, pani Yagami , do ktorého únosu sa práve Kuroda nechtiac zapojí . S hroziacim rizikom odvolania z funkcie a úradu , Kuroda sa snaží o záchranu malej Madako , aby neskôr zistil, čo bolo skutočnou príčinou jej únosu. (sochoking)

(více)

Recenze (5)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Úžasně krásná pohlednice z Říma a Amalfi, ta kamera, to musíte vidět! Amami Yuki ztratí v muzeu svoji dceru a japonský pracovník bezpečnosti na velvyslanectví v Římě ji má pomoct najít, ačkoliv všichni se chystají na summit G8. Kromě slušné hlavní dvojky, Eriky Tody, uslyšíte, uvidíte Sarah Brigthman, celkem povedené twisty a solidní dávku napětí, správně bych měl dát za tři, ale jednak to bylo velmi napínavé místy a ten vizuál.... ach ta moje slabost pro něj. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mno , ja by som to možno drámou ani nenazval , ale skôr by sa mi tam hodil prívlastok mysteriózny , pretože mi bolo veľkou záhadou , že chlapík dá ženskej sto litrov so slovami " Utrácanie je pôžitkom diplomatov . " bez mihnutia oka , aby sa potom v závere filmu niekam záhadne vyparil .... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Trochu detektivka, trochu politický thriller, nejvíc ale červená knihovna evropského střihu - exklusivní prostředí politiků a bezpečnostních služeb, romantická exotika Itálie a Říma, životem otupělý diplomat a osamělá zranitelná matka. S blížícím se rozuzlením atmosféra trochu mizí a nelogičnosti (hlavně v jednání postav) se množí, takže za 3 nakonec jenom těsně. ()

Reklama

Reklama