Reklama

Reklama

Šónen Merikensack

  • Japonsko 少年メリケンサック (více)

Recenze (6)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Ztrestena hudebni komedie. Moc jsem se bavil, vsak mi punkovej duchod uz taky sakra klepe na dvere... . Odvazne herecke vykony - to se musi nechat. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Vyšší hodnocení drží nad vodou Aoi Miyazaki. Představuje manažerku ve vydavatelské firmě, která po dvou letech neúspěšných návrhů přijde v poslední den své práce s nahrávkou punrockové kapely, jež jejího šéfa zaujme. Díky tomu není propuštěna, ale dostane za úkol členy skupiny nalézt, znovu z nich sestavit vystupováníschopné těleso, (přičemž nikdo netuší, že nahrávka je stará 25 let) a postupně se o ně starat od jedné štace k druhé. Člověk absolutně rozumí její frustraci, panice, se kterou utíká z nepodařených vystoupení a občasnou agresivitu. Prostě fajn uletěná holka, hozená do brutálně špinavé řeky, ve které musí plavat a současně udržet proud v korytu. Do toho problémy s přítelem kytaristou, kvalitu jímž napsaných písní nejlépe vystihuje jistý vulgární výraz. Toto vše hodnotím super. Méně super je, když Aoi sleze z plátna. Je to uletěné, místy docela vulgární, občas docela odvážné (pobavil mě okamžik, kdy jeden člen skupiny s Aoi ukládá prádlo do pračky, přičemž ze sebe a před ní (!), shodí své špinavé slipy - a ona, místo, aby se pohoršila, se na ně podívá, vezme je a hodí rovnou do odpadkového koše), chvílemi jsem měl pocit, že scénárista nevěděl, jak vše sestříhat dohromady (vzpomínání na minulost se dalo například udělat lépe). Takové zvláštní. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Je to sice komedie, ale občas taková lehce zhořklá. Navíc dost průměrná, ale naštěstí v ní hraje Aoi Miyazaki, která to celé drží nad vodou a díky níž můžu říct, že jsem se celou dobu bavil.. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, bláznivé a opravdu zoufale praštěné, nicméně zároveň docela dost zábavné, zejména v první půli. Ve druhá části začíná humor skomírat a vážnější tvář filmu příliš nefunguje. Férově je ale nutno přiznat, že nebýt kouzelné Aoi, nikdy bych se na to nedíval a pravděpodobně to ani nedokoukal. Ovšem jak byla na scéně, měl jsem okamžitě úsměv na tváři, já tu holku prostě miluju :-) 68% ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Městská holčina z popového labelu je vhozena mezi partu zkrachovalých punkových buranů a začíná parádně švihlá zábava. S blížícím se koncem sice humoru už dochází dech, nicméně Aoi Miyazaki to celé drží na plný počet a ta komediální role jí překvapivě moc sedí. ()

Reklama

Reklama