Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johny (Paul Muni) je mladým právníkem v Los Angeles. Z důsledku nedostatečného sebeovládání přijde ovšem brzy o svou licenci. Zklamán se pokouší u hranice s Mexikem o štěstí jako spolumajitel jednoho kasina. Neurotická manželka (Bette Davis) jeho partnera jej vtáhne do fatální aféry. (MacGuffin)

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Johny ( Paul Muni ) je mladým právníkem v Los Angeles. Z důsledku nedostatečného sebeovládání přijde ovšem brzy o svou licenci. Zklamán, pokouší se u hranice s Mexikem o štěstí jako spolumajitel jednoho kasina. Neurotická manželka ( Bette Davis ) jeho partnera jej vtáhne do fatální aféry... ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Úžasně zblázněná Bette! Jako film mi Bordertown v hlavě příliš neuvázl, ale scény, kde Bette hlodá svědomí, si stále ještě vybavuju celkem přesně. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Johny Ramirez je právník, který ale hned během prvního případu u soudu napadne advokáta druhé strany, který případ vyhrál, a tak přijde o licenci. Uteče na jih, kde se stane vyhazovačem a později spolumajitelem nočního podniku. Co se příběhu nebo námětu týče, tak to nebylo vůbec špatný, postavy i jejich herci parádní a některé scény hodně silné, ale bohužel jako celek mě to nebavilo. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama