Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svět pouličních gangů je plný násilí a špinavých akcí, které jsou za hranicemi zákona. Dva nejlepší přátelé Raymond a Gabriel si budou muset vybrat, kam se zařadí. Chystá se totiž rozhodující boj, ve kterém půjde o moc, rodinné vztahy, ale také o čest! (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mizerne ultranizkorozpoctove arenove becko v style 80s. Klasicky pripad, ked do filmu sice obsadili schopnych bijcov, ktori evidentne maju talent, ale filmari talent nemaju. Ci uz choreograf ktoremu nieco ako timing nic nehovori, strihac s epilepsiou a reziser, ktory nevie co ma robit. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Troška sme si zabojovali spolu s hlavným hrdinom. Pripomína mi to jeden hudobný klip, ktorý vznikol až niekoľko rokov po tomto, ale tak, či tak je to po dejovej a všetkom okolo veľmi obyčajný film. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Kamera udělaná tak, aby ani jedna rána nebyla vidět, docela amaterské zápasy, nechápu název Čest, příběh o hovně ... celkem nuda, špatnej béčkovej film ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Slabota. Žádné boje na čest nebo tak něco. Rádoby mlatička s nízkým rozpočtem, snad s žádným. Stráta času. 10% ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Slabé a neprehľadné súboje, nulový príbeh a biedne herecké výkony (ak nejaké boli?) nútia človeka snímok strčiť do najbližšej záchodovej misy. Film by mal byť nominovaný na zlaté hovno. To si tvorcovia mysleli, že vo filme, ktorý je čisto o úderoch a kopoch, nemusia byť údery a kopy vidieť. Už nikdy viac. ()

L3G1ON4R odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem na pochybách kde byla chyba, pravděpodobně prvotní myšlenka k sepsání scénáře... Poté v režii, pak v castingu, při samotném natáčení a nakonec ve střižírně. Bijící název filmu, lákající kde koho na několikaminutovou akci v podání svalnatých těl a akčních scén alá JCVD či SS nebo snad dokonce ČN. Ve skutečnosti se jedná o lacinou napodobeninu akčního filmu s předem čitelným dějem o několik scének dopředu. Neodvážil bych se propašovat snímek ani do kategorie C ! ()

valesv odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu vynikající film, ale tak po 12 pivech.. Přišlo mi to (zvláště ta kamera a střih) jako Tak jde čas v akčním provedení. O příběhu ani nemluvě. Jestli chcete někoho opravdu nasrat, tak mu tenhle film doporučtě:-) ()

chaosteory odpad!

všechny recenze uživatele

Tak právě ona zmíněná Čest tenhle snímek naprosto minula a nejenom ten. Ta tupá drzost názvu a prakticky i tvůrců patří na dno a ne na 40%, bože za co??? Příběh jediný je takový jaký čekat, aspoň já víc nečekal, o to víc spoléháte na akci, ale boje spočítám na prstech vysloužilého frézeře, mimo to jsou amatérsky natočené a trapné, tudíž musíte trpět debily s debilními hemzy a čekat na onen slibovaný souboj. Zhruba od 54 minuty přejeto fast forward, protože mi bylo líto utrpně stráveného času. Každý, kdo dá víc než průměr, by měl zkusit OngBak, Utržený ze řetězu, Neporazitelný 2 a pak hodnotit tuhle zatuchlinu. ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina sa teda moc nepredviedol až nato, že sa trištvrte filmu tváril ako ťažký borec. Ale ostatné fighty boli fajn. ()

Reklama

Reklama