Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(10)

Obsahy(1)

Navonět, zapnout košili, přičísnout ofinu. Avšak co to vše znamená? Pro Bena Coultera večer teď začíná! Leč po pár prohýřených hodinách jej v posteli nevítá úsměv sladké dívky, jíž v nočních ulicích potkal, nýbrž ošklivá rudá rána v jejím hrudníku. Zabil ji, nebo ne? To si bohužel nepamatuje ani on sám a tak nezbývá nic jiného, než jen přihlížet, jak je jeho budoucnost neúprosně spalována právním systémem, do jehož kolotoče byl mladík vtáhnut. (Puddle)

(více)

Recenze (3)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Výbroný britský mini-seriál - drama z prostředí soudního a záhy i vězeňského. Škoda trochu zvláštního ukončení, kdy posledních 30 minut pokrývá dějově asi stejné množství událostí jako předchozí 4 hodiny. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

BBC se opět předvedla a stvořila až překvapivě realistickou sondu britským právním systémem, který možná není zase tak dokonalý, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pořádnou zásluhu na výsledném dojmu má samozřejmě hlavní představitel, tj. Ben Whishaw, který je až neskutečně přesvědčivý (viz. cena Emmy za rok 2009). Jednu věc však této vězeňsko-soudní minisérii vytknout musím, a to nepřiměřeně rychlý konec, neboť druhá polovina finální epizody působí díky velkému časovému skoku jaksi odbytě. Škoda, protože epizoda navíc by dílo dotáhla k dokonalosti... 4,5* ()

Reklama

Puddle 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv skvěle byla zápletka rozehrána a jakkkoliv autenticky toto právnicko-vězeňské drama působí (především zásluhou Bena Whishawa, který je prostě... neuvěřitelně uvěřitelný :-), tak o to víc mě mrzelo odbyté rozuzlení, kterému by nepochybně prospěl jeden díl navíc. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama