Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najlepšie priateľky Jillian a Sarah vyrastajú na malom meste Goshen, kde líšky dávajú dobrú noc. Ich kamarátstvo je aj napriek rozdielnym povahám veľmi silné a pevné. Jedného dňa však Jillian zmizne, potom ako sa vyberie na stretnutie s mužom, ktorého spoznala cez internet za účelom, aby konečne vypadla z toho zapadákova, ktoré nazýva svojim domovom. Zanechá po sebe iba denník a tajomné video z mobilu. Zdá sa však, že Sarah je jediná, koho jej zmiznutie naozaj trápi a mesto by najradšej zabudlo, že Jillian vôbec existovala... (larelay)

(více)

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle by byl celkem dobrý thriller, kdyby to bylo alespoň trochu dobře gradované a nespokojilo se to jen s tím, že kamera ráda zabírá Annu Kendrick. Ona za to stojí, ale přece jen hodina a tři čtvrtě chce trochu víc a to tenhle snímek, který očividně hraje na pointu, prostě nemá. Ke konci už je to jen utahaná, předvídatelná nuda. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Slabučké, ako čajík. Ba hovno, ako dva čajíky! Priehľadné, ako najčírejšie sklo pod slnkom, úplne stupídny koniec, ... Keby tam neboli tie prudko jebateľné baby ( špeciálne Tania Raymonde [ uf,uff, uuuuffff ] ) , tak by to bolo snád i nepozerateľné... No a tiež to celkom spríjemnil ten nemotorný pako, Jasper. Ale to tak všetko. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Krimi thriller po mládežnicku, tedy věkově už jsem trochu mimo záběr, ale vlastně jednu nejvýraznější výtku bych měl jen ke stopáži. Díky ní to ztrácí jakoukoliv gradaci, potýká se to se slabým spádem a není to tak svižné. Trošku to oživit, prostříhat, tu a tam zrychlit, tak je to v pohodě. Ale já měl jasný důvod, proč to vidět a v tomhle ohledu prostě ňúňo! ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Slušný příběh, děj a především budované napětí a atmosféra jsou typickým znakem tohohle filmu. Škoda jen, že závěr nebyl dostatečně kulervoucí, tedy na můj vkus, jinak bych možná zvedl hodnocení a dal i víc. Moc povedené. Navíc hlavní herečka Anna Kendrick nejenže je pěkná, ale má se mnou společný i den a rok narození. K páté hvězdě tedy schází opravdu málo... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nic sem od filmu nečekal,hlavně v souvislosti s neznámejma hercema a režisérem,ale film mi nakonec nabídnul poměrně zdařilou ,napínavou podívanou,a i když konec mohl bejt trochu jinak vyšroubovanej,tak nakonec sem spokojenej.Jo,jasně ,je tam spousta klišé,tempo taky neni nijak závratný,ale to všudepřítomný napětí z neznáma dělá z filmu lehce nadprůměrnou záležitost.60%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama