Reklama

Reklama

Největší nebezpečí pro jejich misi už je na palubě. Na opuštěném ostrově plném hadů se ukrývá vojenská základna a laboratoř doktorky Swansonové a jejího kolegy, kteří chtějí vyrobit univerzální hadí protijed. Vzhledem k hrozícímu válečnému konfliktu však budou muset narychlo všeho nechat a odjet na Taiwan stařičkou ponorkou. S sebou vezou i své smrtelně jedovaté hadí svěřence, kterým se během plavby podaří uniknout. Hon na nic netušící posádku může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

demented 

všechny recenze uživatele

Popis deja mierne mimo, ale podstatu vystihuje - hadi v ponorke. Trashoidná zábava môže začať :) Ale nezačne, teda aspoň zhruba do poslednej 20 minútovky, kedy Luke Perry začne hadov nemilosrdne strieľať :) (pripomínam, že sme stále v ponorke!). Krivka zábavy stúpa prudko nahor a kulminuje záverečným súbojom s obrovským zmutovaným hadom, v ktorom dôjde mimo iného aj na mlátenie doskou na písanie po hadovej hlave :) Čerešničkou na torte je záverečný (predtitulkový) príkaz jedného pohlavára malému vojačikovi, aby bedňu s hadmi naložil do lietadla :) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Príbeh má viac logických dier ako ementál, hlavný záporák je nebezpečný predovšetkým alebo presnejšie povedané svojou hluposťou a hady v podstate nič nerobia len sa plazia po ponorke. Ďalšia obmena na tému HADY V LIETADLE, akurát že s podstatne chudobnejším rozpočtom, drevenejšími hercami a deravým scenárom. ()

Reklama

BLStryker 

všechny recenze uživatele

Luke Perry neumí hrát. Je to samozřejmě blbost všímat si "výkonu" hlavního představitele v takovémhle druhu filmu, ale nemůžu si pomoct - ten jeho kamenný výraz bez špetky náznaku emocí mě v každé scéně strašně iritoval. Obávám se, že tak jak se tváří na druhé fotce, by se tvářil i kdyby ho kousnul had do zadnice. A film samotný? Hrozný scénář bez sebemenšího nápadu, levné efekty (hlavně ten velký had na začátku v džungli byl vážně "super"), příšerný Luke Perry a hlavně nuda, nuda, nuda, kdy jsem si zhruba v polovině začal přát, aby už to skončilo (ano, jsem masochista a film vzorně dokoukal). Doporučuji všem raději desátou projekci Hadů v letadle, protože ti jsou oproti hadům v ponorce opravdové Oscarové veledílo. A abych snad nezapomněl - Luke Perry neumí hrát. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Hele, co kdybysme se koukli dovnitř?" ,,To by možná šlo, kdyby to nebylo tajný." Další kousek do škatulky hadích béčkáren, tentokrát ovšem pod vodou. Bohužel se jedná o velmi nudný film. Hlavní hrdina, hraný Lukem Perrym je neskutečný nuďas, který půl filmu říká jen ,,kurz dva pět nula", což se omrzí asi po pěti minutách. Velmi dobře ovšem vypadají použití hadi. Ti jsou totiž většinou živí skuteční a ještě různé druhy, na což se pěkně kouká. Počítačoví hadi jsou o poznání horší a vypadají spíš jako nějací draci. Jinak je film celkem o ničem, hadi se proplazí celou ponorkou přímo kolem posádky, aniž by si jich kdokoliv všiml, a pak zrádně zaútočí najednou, prostě nuda, nuda, klišé a klišé. Soundtrack je tak toporný, že pokaždé, když jsou na scéně vojáci, zapne se úmorné vojenské bubnování v pozadí, které opravdu rozčiluje. ()

cutugno odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha , to bola ale kravina. Tento film je určite najblbším hororom aký bol natočený. Ani som to nedopozeral , takže ani neviem ako to nakoniec skončilo / a ani ma to už nezaujíma / . Scénar , kamera , triky , dialogy , hudba a výkony hercov na bode nula. Pre milovníkov žánru strata času a pre ostatných jednoznačne odpad!!! ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama