Reklama

Reklama

Největší nebezpečí pro jejich misi už je na palubě. Na opuštěném ostrově plném hadů se ukrývá vojenská základna a laboratoř doktorky Swansonové a jejího kolegy, kteří chtějí vyrobit univerzální hadí protijed. Vzhledem k hrozícímu válečnému konfliktu však budou muset narychlo všeho nechat a odjet na Taiwan stařičkou ponorkou. S sebou vezou i své smrtelně jedovaté hadí svěřence, kterým se během plavby podaří uniknout. Hon na nic netušící posádku může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Solinek odpad!

všechny recenze uživatele

Jako mnoholéty zkušený chovatel hadů jsem se musel smát, jak tohle mohl někdo natočit :D Smtelně jedovaté užovky červené a korálovky sedlaté ? Navíc chřestýš velikostí i tvarů krajty tmavé (samice asi 20metrová ! )? Efekty nula. Tvůrci filmu by si měli nafackovat a přečíst alespoň nějaké základní info o hadech na internetu. Musím říci, že film je ztráta času. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Teror na palubě? Ale kdepak, žádný strach - Groteska na palubě! Zpočátku jsem byla opravdu zklamaná, že mě snad má virgule na odpad zklamala, film se tvářil pouze jako standardní podprůměrná hovadina. Ale jak šel čas, přibývalo třeskutě inteligentních dialogů a vzrůstala absurdita, začala jsem se konečně bavit, hurá! Viděli jste někdy film o ponorkách? Třeba i dokument, nebo o nich něco četli? Pak vás asi stejně jako mě zarazí, kterak člen posádky při hledání hadů bloumá po tichých, ztemnělých, liduprázdných chodbách. Kompletní posádka ponorky obstarožního Dylana z Beverly Hills čítá totiž asi 9 jedinců + 2 "vědce" jako pasažéry:-). Jeden "vědec" má z hadů panickou hrůzu a druhá kravka stále náruživě mektá cosi o neškodnosti, mírumilovnosti té havěti, co s chutí likviduje jednoho námořníka za druhým. Také se ona bujně obdařená paní rozčiluje nad snížením teploty v plavidle - s argumentem, že hadi budou méně pohybliví a bude je tedy TĚŽŠÍ najít a odchytit:-)). V okamžiku, kdy namísto záběrů na skutečná zvířata začaly úřadovat výtvory amatérských počítačových grafiků, chechtala jsem se už skoro v jednom kuse. Bohužel sledování přerušily reklamy, mně v tu ránu spadly víka a přišla jsem o závěrěčnou taškařici, která dle zdejších popisů byla nejvýživnější částí komedie. Jaká škoda, někdy si to finále budu muset dopřát. "Kvalitní" fraška - 25%. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takovej slabší Ray, u tohohle režiséra se musí zvyknout na křečovitost a levnost, ale i na zábavnost, a na to že uvidíme poctivý béčko. Inu tohle se moc nepovedlo, digitální hadi jsou fajn(a to nemluvím o těch umělých co se ani nehýbou), Perry je strašnej suchar v každým filmu. Slabší variance na Hadi v letadle, ale i tak dávám aspoň ty dvě hvězdy za pár vtipných scén. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Ponorka v boji a hadi uvnitř. Zajímavý mix který se nepovedl. Lze uvěřit, že dva ohromní hadí se plazí po chodbách ponorky, aniž by si jich někdo všiml, načeš s malýma hadama se tam neustále jančí? Pixelová monstra jak od nejhorších amatérů, natahované dialogy, které postrádají logiku (viz. oznámení doktorce, že hadi utekli), některé herecké výkony jak od neherců, zkrátka, tento film je zbytečná ztráta času. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Hele, co kdybysme se koukli dovnitř?" ,,To by možná šlo, kdyby to nebylo tajný." Další kousek do škatulky hadích béčkáren, tentokrát ovšem pod vodou. Bohužel se jedná o velmi nudný film. Hlavní hrdina, hraný Lukem Perrym je neskutečný nuďas, který půl filmu říká jen ,,kurz dva pět nula", což se omrzí asi po pěti minutách. Velmi dobře ovšem vypadají použití hadi. Ti jsou totiž většinou živí skuteční a ještě různé druhy, na což se pěkně kouká. Počítačoví hadi jsou o poznání horší a vypadají spíš jako nějací draci. Jinak je film celkem o ničem, hadi se proplazí celou ponorkou přímo kolem posádky, aniž by si jich kdokoliv všiml, a pak zrádně zaútočí najednou, prostě nuda, nuda, klišé a klišé. Soundtrack je tak toporný, že pokaždé, když jsou na scéně vojáci, zapne se úmorné vojenské bubnování v pozadí, které opravdu rozčiluje. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama