Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série kanadských dokumentárních rekonstrukcí o posledních hodinách života známých osobností vám nabídne 14 hodinových pořadů. Tvůrci využili dostupných archivů, včetně např. autentických audio záznamů, dohledali přátele a svědky událostí a tam, kde to bylo nezbytné, pracovali s dokumentární rekonstrukcí a dramatizací. Hodinu po hodině můžeme sledovat, co předcházelo úmrtí osobností, které jsme znali z politiky, světa módního návrhářství nebo hudebního showbyznysu.

Jednotlivé díly:  1.-Gianni Versace
2.-Nicol Brown Simpsonová
3.-John Fitzgerald Kennedy Jr.
4.-Anna Nicol Smithová
5.-Jim Morrison
6.-Keith Moon
7.-Tupac Shakur
8.-David Koresh
9.-Janis Joplinová
10.-John Belushi
11.-Marvin Gaye
12.-Hunter S. Thompson
13.-Sid Vicious
14.-River Phoenix (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Posledných 24 hodín" života niektorých známych osobností. Umelci, herci, politici, speváci, hudobníci... ale i vodca náboženskej sekty, modelka či uznávaný módny návrhár. Ako vizeral ich posledný deň ich života? Kanadský dokument, ktorý podrobne mapuje príčiny ich predčasného úmrtia. Vražda, sebevražda, predávkovanie drogami, nepredvídané nešťastie... Ľudia, ktorí toho mohli ešte svetu veľa povedať, lenže osud chcel, aby tomu bolo inak. Tie časti, ktoré som mal možnosť doposiaľ zhliadnúť ma celkom zaujali. *** ()

rebelmia 

všechny recenze uživatele

Versace, Morrison, Hendrix, Sid - lepší priemer, ostatné viac-menej nuda. Všetko, čo bolo povedané v dokumente, bolo už divákovi známe vopred. Neustále sa opakujúce informácie vypĺňajú temer tretinu dokumentu. Fakty zo života, ale v súvislosti s názvom Posledných 24 hodín je venované divákovi pramálo, nehovoriac o špekuláciách smrti. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem ZKLAMÁNÍ. Začalo to parádně s Giannim V., ale pak.. jednoduše mě unavovalo sledovat, jak si lidé brali postupně život sami drogami. Já neříkám, že je ta smrt o něco menší nebo co.. jen já jsem ty lidi už ani neznala. No a moc ani neřešili příčinu smrti.. dost tam rozebírali jejich život, což bylo někdy zajímavé, ale dost se to táhlo a co skutečně nemám ráda je to, když někdo stále opakuje nějaké informace dokola a dokola.. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Ono by sa to dalo pekne a pomaly obkecať za 3 minúty. Ale natiahnuť to na takú stopáž s tým, že sa tie informácie dokola opakujú, je už i na mňa veľa. Či som sa dozvedel z týchto dokumentov niečo nové, alebo nie, zabíja fakt, že ma to neustalé ".. nevedel, že už o 13 hodín bude mŕtvy..." fakt neskutočne otravovalo. Takto sa dokumenty nerobia. 2* za snahu ()

maris.cz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen díl o Jimu Morrisonovi a ten mě (jakožto velkého Jimova fanouška) moc nenadchnul. Povrchní informace nenabídnou nic nového, ilustrační dramatizace je občas k pousmání, celé je to tak nějak chaotické (viz třeba chaotické časové skoky z doby po smrti a před smrtí Jima). Zajímavé ale určitě je poslechnout si výpovědi (byť také nepřinášejí žádné zásadní informace) lidí z ústraní celého kolotoče kolem Jima Morrisona (viz třeba výpověď hasiče, který se jej snažil po smrti ještě oživit). Takže: pro fanoušky Doors a Jima Morrisona další střípek zapadající do mozaiky legendy této kapely; pro ostatní (když nic jiného) alespoň základní uvedení do problematiky. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama