Reklama

Reklama

Obsahy(1)

17-ročný zdržanlivý chalan zavraždí mladé dievča, len preto, že ho provokovala. O 30 rokov neskôr sa ten istý človek, teraz už dospelý muž, stane obeťou prepadnutia, ktoré v ňom zaúčinkuje ako spúšťač pre ďalšie vraždenie. Tentoraz však už nevraždí v afekte, ale svoje obete dlhé hodiny mučí a prezentuje ich ako lekcie pre budúcich vrahov. (Astaroth12)

(více)

Recenze (9)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No je to takový klasický německý, drsný, humusácký "like snuff" cosi jak tam sériovej vrah mučí chlapa a ženskou a policajt po něm pátrá. Má to výbornej vyzual, dobrý filtry, zvuky, něco jako hudbu. Ovšem gore efekty jsou často mimo kameru, takže zbývá jen dojem a představivost ... Ale i tak se jedná a fakt echt slušnou drasťárnu jen pro ty silnější povahy. Jsou teda ještě horší, ale stejně ... s tímto opatrně ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po sérii animáků s mojí dcerou jsem si potřeboval zpravit chuť nějakým krvavějším kouskem. Ale tentokrát jsem měl špatnou ruku při výběru. Sadisticum je další z řady průměrnejch " fake snuffových "filmů. Prostě nic co by mě dokázalo posadit na prdel. Muzika je celkem ucházející a ku prospěchu věci je i temnej a ponurej vizuál. Ale co v mých očích sráží film hodně dolů je nedostatek gore. Gore je častokrát mimo kameru. Samozdřejmě že dokáže zapracovat představivost, ale není nad poctivý gore přímo na kameru. Čekal jsem pořádný, krvavý torture jatka a zatím se ke mě dostal tenhle " Light styl ". ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha nízkorozpočtových německých fake-snuffů, ale tentokráte oproti zvyklostem v trochu krotším provedení... Nebudu tvrdit, že je to film pro širokou diváckou obec, to určitě ne, několik povedených gore scén je natočeno pěkně, ale ty relativně nejdrsnější se odehrávají mimo kameru a nechávají tak prostor divákově představivosti... Možná to bylo úmyslem, možná ne, o tom nechci spekulovat, pro mě osobně je tohle docela obyčejný kousek o jednom v mládí frustrovaném chlapovi, který na stará kolena začne před stejně úchylným publikem mučit a zabíjet lidi... Přišel jsem, viděl jsem, přežil jsem... A to mi tentokráte k relativní spokojenosti stačilo... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Komorná nemecká variácia na "dexterovskú" tému o sériovom vrahovi a jeho žiakovi. Gore efekty sú na veľmi vysokej úrovni a zhliadnutie tohto relatívne krátkeho filmu rozhodne neodporúčam slabším povahám. Celkom rád by som vedel kedy sa už skončí tento zvrátený módny trend fascinácie ľuskými monštrami. (28.5.2009) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku zdôrazňujem že tento film nieje pre intelektuálov ale pre psychopatov,ináč sa to nedá brať. Znázornenie mučenia je tu do detailov a preto ho neodporúčam a keď len hŕstke podobných bláznov ako som ja.Je sadistický,krutý a prevedenie mučenia je bez náznaku súcitu.Herci boli dosť mizerný.Hrala tu taká melancholická hudba.Názov presne vystihuje film.Kamera,spracovanie i príbeh majú od dokonalosti ďaleko.Ale tento film serie na všetko,lebo on sa sústreďuje na kruté utrpenie ľudí a ostatné ho nezaujíma. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zvrátených, drsných filmov, kde nosná stránka je hlavne násilie. V rámci gore scén, je Sadisticum super - v niektorých momentoch som sa nestačila diviť nad kreativitou mučenia tohto vraha. Oceňujem aj pohľad zo strany vraha a nie zo strany obetí, ktorý nám síce len vlažne, ale predsa poskytne nahliadnutie do jeho vnútra, prvého kritického momentu. Zvuky v pozadí sú tiež fajn, niekedy vzbudzujú celkom zvláštny dojem. Nemôžem si pomôcť, ale s vizuálom som sa nevedela veľmi stotožniť, čo mi v značnej miere narušilo celkový dojem. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemcom tieto amaterske horory vobec nejdu,slabsia kvalita obrazu,co znaci,ze je to take neprehladne,kamera casto uhyba,aspon,ze tie gore efekty su celkom dobre,ak sa nejake objavia,ale v celku sa jedna o film,ktory osobne nemozem zaradit medzi tie,ktore by mi sposobili tie najhorsie pocity,cakal som ovela viac...:-) ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Explicitně natočený snímek o vzniku sadistických choutek i v těch nejobyčejnějších lidech. Hlavní hrdina asi ve 20 letech znásilní a poté i rozřeže tělo dívky. Po několika letech praxe se jeho sadistické chování znásobuje a nabízí podobně zaměřeným lidem jakousi show, při které oběť mučí a zabije (většinou rozseká nebo rozřeže). Mezi přihlížejícími je však i jeden policista... Tento film mi připomněl snímek Angst a pokud máte rádi sérii Saw a čekali jste na ještě vyhrocenější scény, nenechte si Sadisticum ujít. Bohužel jsem film viděl v původním znění v němčině, které nerozumím tolik jako angličtině, tak mi zřejmě uniklo několik motivů a závěrů. ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Tak tento horůrek nebyl vůbec špartný. Rozhodně se nevyrovná jiným, ovšem koukal jsem se na něj a celkem se mi líbil. Jde to. Především má výborný kontext a tématiku. To mě na něm bavilo nejvíce. ()

Reklama

Reklama