Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Víte, kdo je to Jean-Philippe Smet? Pravděpodobně ne, ale vězte, že postarší Fabrice to rozhodně ví. Tak tedy Jean-Philippe Smet je největší francouzská rocková hvězda všech dob, kterou můžete znát pod pseudonymem Johnny Hallyday, a Fabrice je jeho největší a nejvěrnější fanoušek na světě. A teď si představte to nejhorší, co se kdy mohlo Fabriceovi stát. Jednoho rána se probudí a zjistí, že nikdo kolem něj, možná dokonce celý svět, Johnnyho Hallydaye vůbec nezná. Vysvětlení je jediné - Fabrice se musel snad probrat do nějakého jiného, paralelního vesmíru, jinak to ani nemůže být možné. I v tomto světě ale Jean-Philippe musí někde žít, byť by byl třeba jen vlastníkem nějaké ošoupané bowlingové herny. A pokud žije, nepochybně se může stát i zpěvákem. Pravda, začínat s kariérou tak pozdě asi nebude nic moc, ale Fabrice má rozhodně jasno, že takový talent se nesmí skrývat v ústraní. A v bláznivé francouzské komedii z roku 2006 je pro „znovuzrození“ hudební hvězdy ochoten udělat cokoli. V hlavních rolích přicházejí Fabrice Luchini a samozřejmě sám rockový dědeček Johnny Hallyday. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá komedie, která má vtip a dokázala mě hned od začátku zaujmout. Nápad, na kterém je tato komedie vystavěna, je velice absurdní, ale o to zajímavější a vtipnější je pak celý film. Navíc nejzajímavější na tomhle filmu je, že vychází z reality, protože vlastně zpěvák Johnny Hallyday zde hraje sám sebe a celý film je o něm a on v hlavní roli naprosto exceluje. A věřte mi, že bavit se u tohoto filmu budete, i když onoho zmíněného zpěváka neznáte, protože já ho dosud taky neznal, a přitom jsem se bavil. Ovšem je pravda, že třeba takovými francouzskými diváky je tento film jistě vnímán trochu jinak, než divákem českým, který nezná Johnnyho Hallydaye. Ale i přesto musím říci, že jsem se velmi dobře bavil a film mi přišel po dějové stránce velice originální, takovýhle nápad, který je ve filmu realizován, jsem myslím ještě dosud v žádném filmu neviděl. Jediné, co je zde tak trochu na hlavu je chybějící vysvětlení, jak je možné, že se Fabrice probudil v jiné, pararelní realitě, kde se jeho dcera jmenuje jinak a jeho nejoblíbenějšího zpěváka nikdo nezná. Toto jediné je zde tak trochu nedomyšlené, ale jinak tato komedie velice dobře funguje a já se bavil, a tak nevidím důvod, proč takto zajímavý a jistě originální film neocenit nadprůměrným hodnocením, a proto s čistým svědomím a bez většího váhání uděluji krásné čtyři hvězdičky. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Výborný a hlavně neotřelý nápad, na kterém je snímek založen, slušné herecké výkony, příjemná zábava. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Z európskych klonov Elvisa Presleyho (Cliff Richard v Anglicku, Bobby Solo v Taliansku) ma práve Johnny Hallyday zaujal najmenej, a to aj v dobe jeho najväčšej slávy. Čo chceli autori filmu spoločne s týmto exhumovaným rockerom dosiahnuť, to mi ostalo skryté. A pretože sa mi okrem námetu nepozdávala ani realizácia, na viac hviezdičiek to nevyšlo. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

No nebylo by špatné občas dostat přes dršťku a ocitnout se v jiné dimenzi. Zpočátku trochu rozpačitá desetiminutovka, ale pak se to parádně rozjelo. Miláček Fabrice se na konci i odvázal (tedy na něj). ()

Reklama

Reklama