Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evelyn Eglinová ovdovela už pred desiatimi rokmi, ale stále nevie na manžela zabudnúť. Všetku energiu venuje rozvoju svojej firmy, a celkom zabúda na súkromný život. Jej lekár ju však teraz šokoval správou, že jej zostáva len šesť mesiacov do konca života. Zaskočená Evelyn pri sledovaní televízie zaujme reklama na Mexiko, a tak sa tam rozhodne stráviť svoje posledné prázdniny a prežiť zostávajúci čas života skutočne naplno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

John80 

všechny recenze uživatele

Staršia pani ,ktorá sa dozvie nie príliš pozitívnu správu o svojom zdraví sa vyberie na výlet do Mexika zažiť ešte niečo a zoznámiť sa popritom s jej rovesníkom , príjemný film 3* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je pro nás spíše známkou parodií a komedií, ale v tomto dramatu je velice přesvědčiví a absence jeho grimas je někdy až mrazivá. ()

Reklama

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický Hollywood, růžovější než Danielle Steel, k tomu televizní, stejně ale slušný film. A to především kvůli herečky Betty White. Leslie Nielsen ve vážné, člověk by ani neřekl, že má cit pro humor. 2,5/5 ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je tu síce príjemným postarším pánom, ale chýba mi jeho výraznejšia práca s mimikou. Proste sa mi do takto serióznej úlohy nehodí. Môže to však byť celkovým pomalým tempom filmu. Pre mňa nuda, ale pre babku rozhodne ideálny film. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama