Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evelyn Eglinová ovdovela už pred desiatimi rokmi, ale stále nevie na manžela zabudnúť. Všetku energiu venuje rozvoju svojej firmy, a celkom zabúda na súkromný život. Jej lekár ju však teraz šokoval správou, že jej zostáva len šesť mesiacov do konca života. Zaskočená Evelyn pri sledovaní televízie zaujme reklama na Mexiko, a tak sa tam rozhodne stráviť svoje posledné prázdniny a prežiť zostávajúci čas života skutočne naplno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Klasický romantický Hollywood, růžovější než Danielle Steel, k tomu televizní, stejně ale slušný film. A to především kvůli herečky Betty White. Leslie Nielsen ve vážné, člověk by ani neřekl, že má cit pro humor. 2,5/5 ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je tu síce príjemným postarším pánom, ale chýba mi jeho výraznejšia práca s mimikou. Proste sa mi do takto serióznej úlohy nehodí. Môže to však byť celkovým pomalým tempom filmu. Pre mňa nuda, ale pre babku rozhodne ideálny film. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen je pro nás spíše známkou parodií a komedií, ale v tomto dramatu je velice přesvědčiví a absence jeho grimas je někdy až mrazivá. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Staršia pani ,ktorá sa dozvie nie príliš pozitívnu správu o svojom zdraví sa vyberie na výlet do Mexika zažiť ešte niečo a zoznámiť sa popritom s jej rovesníkom , príjemný film 3* ()

Reklama

Reklama