Reklama

Reklama

Milostný příběh

(neoficiální název)
  • USA A Love Story
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Komedie
USA, 2005, 2 min

Obsahy(1)

Kolik z nás již slyšelo osudnou větu "Doufám, že zůstaneme přáteli"? V krátkém klipu s Amy Smart v hlavní roli je vtipně poukázáno na to, co s člověkem toto prohlášení ve skutečnosti udělá. (DaUr)

Recenze (26)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S optimistickým pohledem děkuji životu za všechny krásné okamžiky, které mi nabídl a kdyby rozchod s Amy Smart měl znamenat to, že jsem s ní předtím po nějakou dobu vykonával nějaké ty nemravnosti, tak ať mi klidně vyrve mé spokojené srdce z těla. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo hodně chabý a divný. Tento rychlokraťas mě teda nezaujal. A mám o něco míň rád Amy Smart. :-D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak, že to zpíval Adam Sandler v The Wedding Singer? "Love Stinks!". Jednu hvězdičku snad jen za tu Amy Smart, jinak nevím, co na tom nazývat filmem, co je na tom komediálního a hlavně proč to tu vlastně je. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ani vtipné, ani smutné - príliš rýchlo odfláknuté aby sa to stalo pamätným. Aj keď je to postavené na celkom vtipnej zápletke - minulo ma to účinkom. A to veľkým oblúkom. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vizuálne dosť nechutné, ale metaforicky vystihnuté na výbornú. A tá veta "Zostaneme priatelia" - tak to už je proste životná trpká klasika... ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Tohle je těžce nezvládnuté, postrádá to jakýkoli dopad. "Love story" tohohle druhu (myšleno teď film) nic nenabízí a dokonce je mi i docela líto těch dvou minut strávených čekáním na nějakou chvilku, která by za to stála. 15% ()

Reklama

Reklama