Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad se vysílal na TV Nova od roku 2000. Moderátorkou byla Šárka Kubelková, která si do pořadu vždy pozvala tři věštce, kteří pomocí svých schopností měli za úkol odhalit hosta, který se skrýval pod černou kápí. (Dawid199)

Recenze (28)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu že na podobné věci nevěřím, byl v mém případě tento pořad už dopředu odsouzen k záhubě. Popravdě jediný důvod proč jsem se na to párkrát podíval (a to ještě jen na pár minut) byla moderátorka Šárka Kubelková, kterou jsem měl v Ačku docela rád. Jinak je to ovšem ztráta času. ()

duklak2

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, který ale bohužel nevyužil svůj potenciál. Paní Kubelková byla velmi příjemná paní. Jen ty hosty si mohla vybírat lepší:-) ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Už to ,že si na ten pořad prakticky nepomatuju, a nebýt tady pár vět o tom, tak si to nevybavím, to samo o sobě hovoří o tom, že to za nic nestálo. A celkově pořady o věštění nemám rád, nebot , tomu nevěřím. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ono už to je vážně třináct let? Ten čas hrozně letí a přesto si na tuhle volovinu vzpomínám. Žánr mysteriózní? :-D Tak to mě málem sesadilo z gauče. Ale i tak dávám odpad! 0% ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Ty hvězdičky jsou jen a pouze za Šárku Kubelkovou, to jen aby bylo jasno. Jedna za její šarm, druhá za její hlas. Kdyby byla bývala v záběru celou dobu jen ona, mohlo být hvězdiček klidně i víc :-) ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto i mě, coby vlídného kritika naších tv pořadů (většinou hodnotím šalamounských***), nehorázně sralo. Ubohý pokus o .... Vždy't ani nevím k čemu to mám přiřadit. Ani zábavný pořad, ani zajímavá talk show, prostě nic. Jen HOVNO S KUNDOU. ()

Castorr odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože to byla blbost největšího kalibru, nechápu koho napadlo dát věštce do televize a navíc do novy... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

šárka Kubelková si sice na sebe vzala do pořadu pokaždé nějaký jiný model, ale ten spíše vypadal, jako když jde uvádět Peříčko a ne věšteckou realityshow. ()

Reklama

Reklama