Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad se vysílal na TV Nova od roku 2000. Moderátorkou byla Šárka Kubelková, která si do pořadu vždy pozvala tři věštce, kteří pomocí svých schopností měli za úkol odhalit hosta, který se skrýval pod černou kápí. (Dawid199)

Recenze (28)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že to čas od času to byla nechtěně i sranda. Jinak to ale byla typická pozdně devadesátková blbina pro blbečky věřící na nadpřirozeno, kterou nikdo, kdo ví, že už není středověk, nemůže brát vážně (byť je pravda, že po cca. desetiletí vznikly ještě mnohem větší odpornosti, u nichž šlo navíc rovnou o podvody). P.S: Šárko, s odstupem hory let ti odpovím na tvou otázku z konce každého dílu. Po shlédnutí pořadů jako ten tvůj si jsem stoprocentně jist tím, že věci mezi nebem a zemí buď opravdu neexistujou, nebo mají lidstva plný zuby. ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Šárka Kubelková mě nikdy moc nebrala, pamatuji si na díl s Péťou Mukem..no co, občas jsem to sledoval.. ()

Reklama

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu že na podobné věci nevěřím, byl v mém případě tento pořad už dopředu odsouzen k záhubě. Popravdě jediný důvod proč jsem se na to párkrát podíval (a to ještě jen na pár minut) byla moderátorka Šárka Kubelková, kterou jsem měl v Ačku docela rád. Jinak je to ovšem ztráta času. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama