Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

Galaktus 

všechny recenze uživatele

Spoiler: výběr soutěžících prošel terapií pana doktora Johna Cawleyho. Všem pacientům doktora Pavla Poulíčka byla vyoperována značná část koncového mozku a jejich IQ bylo za zdmi psychiatrické léčebny Ashecliffe elektrickými šoky do zbývajících laloků sníženo na nezbytné minimum tak, aby dokázali stát kolem točícího se nesmyslu hrajícího všemi barvami. Vzhled pacientů je ovlivněn především počtem prožitých let, trepanací a sociálním prostředím, kterým si museli projít, aby mohli být zařazeni do hry o skvělé finanční odměny postsovětských devadesátých let. Zároveň se však musím rouhačsky přiznat k tomu, že kdyby nás Bůh chtěl všechny stejné, nevynalezl by zákony dědičnosti. 1 dohasínající hvězda za "P jako Pavel Poulíček" ()

e-pilot odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem pořádně naštvaný, když poďobaný Poulíček vyhrál Týtý pro sportovníhop moderátora za rok 1998, ačkoliv Robert Záruba nezapomenutelně komentoval celý olympijský hokejový "turnaj stolení" v Naganu. Proto se mi líbila jeho trefná poznámka, když komentoval své druhé místo: "Víte, já nejsem tak dobrý v těch točivých disciplinách..." ()

Reklama

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

"Ták, točí paní Květa, ááá, má štěstí, pět set bodů, tak jaké písmenko, paní Květo?" "A jako Alena", "Bohužel, A už bylo, paní Květo. Točí paní Vlasta, to už začíná být hodně napínavé! Sto bodů. Máte rozmyšlené písmenko, paní Vlasto?" "E jako Ema", "Bohužel, E už bylo, paní Vlasto. Je to velice napínavé, blížíme se k finále. Točte znovu, paní Květo. Jen připomínám, paní Květě je 54 let, má tři děti a má ráda ruční práce...Ááá, BANKROT, to je ale smůla paní Květo"... ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Díky ČSFD a zpětný reminiscenci do 90. let se vážně dost divím, na co jsem to tenkrát čuměl v TV. Tento pořad byl nejpokleslejší způsob zábavy pro idioty, kteří točili kolotočem a idioty, kteří se na to dívali. Do toho tam postával poďobaný Poulíček a nasraně komentoval marné pokusy vypatlaných bab o uhádnutí písmenka. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

P jako Pavel Poulíček, a jeho zhulený kolotoč, je vedle klasických brainwashů, které nás v 90.letech zásobovala TV Hovna a Železná vláda, každodenní lobotomii do našich televizorů. Paní Marie z Kouřímy, pouliční výbor, Emil co rád prcá, specializace na hysterii a skifi, strašidýlko Bubo Bubo, Rak co nám zabil Ferdinanda, Dáma s malou čočkou, O jako Ondatra, M jako Marta, u s háčkem, Anton střelec ostrostřelec, je to v hajzlu, a dalších sto tisíc zvěrstev, co dokáže lidská duše vypustit ze své prdele, to všechno byl kolotoč. Podle mě tam všem povinně stříkali rajský plyn, jinak si to nedokážu vysvětlit.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)
  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama