Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Poulíček celkem v pohodě, ale s Gondíkovými kvalita klesla rapidně dolů. Ne, že by před tím byla ale ledajak skvělá. Myslím, že Dadel vystihl kvalitu pořadu přesně ,-) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Svého času značně oblíbená a populární soutěž převážně u středního a staršího publika. Díval jsem se na ní občas i já s mamkou a docela jsem se u toho zasmáli. Je bez debat že do té doby ještě ne moc známému sporťákovi Poulíčkovi zvýšila popularitu, sám se nálepky "kolotočáře" dodnes pořádně nezbavil...Po jeho odchodu a následné pokračování s Gondíky to byl už jen slabý odvar. "Posuňte to o dvě a jestli tam bude bankrot tak vás přerazím"! Vzpomínáte na legračně zmatenou a prchlivou paní Svatavu? Nebo na jinou paní, která ráda skifi namísto scifi? :) "Prosil bych F jako Fčela" ... :D! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení Poulíček - Kolotoč mi i po mnoha letech působí nepříjemnosti při zažívání, ale alespoň jednou hvězdou musím ocenit Poulíčkovu rozvahu s jakou se pokoušel ukočírovat soutěžení chtivé důchodce, jejichž touha zvítězit byla nepřímo úměrná jejich opotřebovanému paměťovému koeficientu. Hluboký obdiv. Já bych nedokázal odmoderovat ani pilotní díl, aniž bych násilně nezačal důchodovou reformu. ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Staromilská soutěž pro důchodce a nezaměstnané, kteří chtějí luštit křížovky před kamerou. Ke každému písmenku se říká slovo jak u blbých a soutěžící si je stejně nepamatují... Jako 10-12 letý a hloupý kluk jsem viděl pár dílů s prapodivným zjevem, i když vcelku stravitelným moderátorem - Poulíčkem, dožít se Gondíků, tak vyskočím z kůže. Nakonec ale tak jako tak dávám odpad, do řiti s kolesotočem! 1/10 ()

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

"Ták, točí paní Květa, ááá, má štěstí, pět set bodů, tak jaké písmenko, paní Květo?" "A jako Alena", "Bohužel, A už bylo, paní Květo. Točí paní Vlasta, to už začíná být hodně napínavé! Sto bodů. Máte rozmyšlené písmenko, paní Vlasto?" "E jako Ema", "Bohužel, E už bylo, paní Vlasto. Je to velice napínavé, blížíme se k finále. Točte znovu, paní Květo. Jen připomínám, paní Květě je 54 let, má tři děti a má ráda ruční práce...Ááá, BANKROT, to je ale smůla paní Květo"... ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

"Točí paní Mladava a je to bohužel STOP." - "C jako Cecílie." - "Paní Mladavo, máte STOP, žádné písmenko neříkáte, pokračuje pan Bohouš." - "Kolo se stále točí a zastavuje se naaa... 1000 bodů, jaké to bude písmenko?" - "D jako dýha." - "Bohužel pane Bohouši, D už tam máme, pokračuje pan Neklan. Panu Neklanovi je 81 let, je důchodce a podle jeho slov má ještě to nejlepší před sebou, určitě to platí v naší soutěži, protože si vytočil 2000 bodů. Pane Neklane soustřeďte se a řekněte nám písmenko." - "D jako dýně." - "D už tu opravdu máme, bohužel, pokračuje paní Máňa." ...A já jdu skočit z okna. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ono to jistou zábavnost mělo. Sice ne tu cílenou, ale mělo. Smát se lidem hádajicí písmenka má něco do sebe. K tomu si přidejte otřesného, ale skutečně otřesného moderátora Pavla a máte hned generála hvězdné pěchoty. Za kvalitu televizního zábavného a soutěžního pořadu to je na hodnocení: odpad. Ale za tu jakože mimoděk srandu dávám jednu hvězdu. Totiž, dlouho se tomu smát nejde, nakonec i to omrzí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

K jako Kravina? Správná volba. O jako Obří? Ano a dokonce třikrát. A jako Analfabet? Bohužel, není tam tohle písmenko, ale jinak často.. L jako Lacinost? Výborně! T jako Trpělivost? Ano! Bez ní by mě už odvezli. A jako Akné? Bohužel.. Č jako Čas přepnout.. Pokud produkt mazových žlázek moderátora sloužil i k promazávání součástek karuselu štěstí, byla to geniální volba.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízna súťažná relácia predovšetkým pre dôchodcov. Nezáživná, neoriginálna, monotónna, jednoduchá zábava. Zatočíte kolesom, padne číselná suma a vyberiete písmenko, čo sa má doplniť do skrytej vety. Nenáročný formát, ktorý sa uplatnil v komerčných televíziach takmer po celom svete. Dlhé roky ho vysielala v Českej republike TV Nova. Doteraz si spomínam na nesympatického moderátora Pavla Poulička, ktorého neskôr vystriedala ešte trapnejšia dvojica súrodencov Gondíkovcov. * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Soutěž dobrá, ale sporťák Poulíček.. No ehm, v kolotoči teda byl lepší než ve sportovních novinách, a rozhodně i než komentátor Gambrinus ligy. U ostatních moderátorů nedokážu posoudit, nepamatuji si, jak to moderovali. Každopádně jsem vždycky vyprodukoval dost úšklebků, když padl BANKROT. To byly ještě časy, kdy jsem se díval na Novu. Docela se za to i stydím, když vidím, jaká je TV Nova teď... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zpočátku celkem koukatelné (tedy v mém dětském věku): když člověk neměl nic lepšího na práci, bylo to zábavnější než čučet do zdi. Zdlouhavost, moderátorem protahované "napětí" a zabedněnost některých soutěžících docela iritovala... ale člověk si u toho připadal tak inteligentní:-))). Pochybná kvalita však šla brzy dolů - a to jsem neviděla, co z této soutěže udělali hyperotravní sourozenci Gondíkovi, jinak by hodnocení bylo ještě nižší. 39% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak občas jsem se na Poulíčka podíval, ale že by mě to nějak bralo, to se říct nedá. Taková soutěž o ničem. Pro důchodce určitě parádní zábava, pro teenagery hlavně nuda. Čas od času se to dalo, když nebylo nic jiného na práci. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu hodně záleží na tom, kdo jej právě uváděl. Za Pavla Poulíčka to šlo, za Jana Musila ještě také, ale za Gondíků to šlo definitivně do kytek. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z TV pekel, které má na svědomí TV Nova. Dělat si srandu z debilů a mrzáků je neslušné a nesportovní, víme? ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Táta jednou byl v publiku a říkal, že je pělně těžký zatočit tím kolotočem. já si vždycky říkala, že tam musí být magnety, aby nepadly vysoké ceny. Ten pořad se mi ale stejně líbil ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Odpad dát nemůžu, neboť když mi byly tak čtyři roky, tak to byl jeden z mých nejoblíbenějších pořadů. Jednu hvězdu taky nemůžu dát, neboť když mi bylo pět, tak k nám na dědinu na hřiště přijela Nova spolu s Učesanou prdelí a já fanaticky vyletěl ze sedačky v hledišti, abych si s ním potřásl rukou a abych se s ním objal. Musím dát alespoň dvě hvězdy, neboť zejména díky CaryMaryFuckovi mě ovanula vůně nostalgie, nabily se mi opět naplno čakry a mnohé skeče právě z Kolotoče mi při opětovném zhlédnutí přivodily málem prasknutí bránice smíchy. Stejně jako spousta jiných pořadů Novy z 90. let, i Kolotoč jest pochybným panoptikem doslova napěchovaným těmi nejrůznějšími exoty, do nichž musela být zřejmě v zákulisí vpravena notná dávka okeny, kde opravdové vědomosti nehrají vůbec žádnou roli a jako takové panoptikum dává mé bránici řádně zabrat, byť jsem si vědom, že zvířátkům se smát nemá. Jen bych rád podotkl, že mé dvě hvězdičky patří čistě a jen dílům, jež moderovala Učesaná prdel. Za Musila a zejména za Gondíků mě to nebavilo ani z recese. Mé guilty pleasure z 90. let, na něž zkrátka nedám dopustit. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Stupidní soutěž s moderátorem zlehka nechápajícím to, že vrozenou genialitou obdaření soutěží nejsou schopni ve svých mladických dvaadevadesáti letech pochopit triviální pravidla. Má vrozená škodolibost mne občas přinutila na pár minut si zvednout náladu sledováním zoufalého počínání pomatených točičů, ale ani tito hrdí majitelé psů Nováků nedokázali ve mně vyvolat touhu vstát a říci před televizním národem: " S jako SurioMarioMartinezJuarezFerdinando." ()

Reklama

Reklama