Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Stupidní soutěž s moderátorem zlehka nechápajícím to, že vrozenou genialitou obdaření soutěží nejsou schopni ve svých mladických dvaadevadesáti letech pochopit triviální pravidla. Má vrozená škodolibost mne občas přinutila na pár minut si zvednout náladu sledováním zoufalého počínání pomatených točičů, ale ani tito hrdí majitelé psů Nováků nedokázali ve mně vyvolat touhu vstát a říci před televizním národem: " S jako SurioMarioMartinezJuarezFerdinando." ()

killer1992 odpad!

všechny recenze uživatele

Šedesátiletá důchodkyně paní Maruna z Boskovic si otře knír, chopí se madla a roztáčí kolotoč. Publikum podobného věku i vzezření s napětím očekává, kolik si paní Maruška "vytočí". Uff nebyl to bankrot, i když to bylo těsně. "I jako Irma", říká paní Maruna. Tududumdum. "bohužel, písmenko I v naší tajence nemáme", odpovídá ji zkormouceným hlasem muž s nejhorším výběrem kravat na světě. "Šanci teď dáme paní Jiřince". Paní Jiřinka, sedmdesátiletá křížovkářka a fanynka ezoterických pořadů z Prahy tedy roztočí kolotoč a s napětím očekává, kde se zastaví. " I jako Ivana", pronáší do napětím ztichlého sálu paní Jiřinka. Že jsem se přepsal ? Ne přátelé nepřepsal, takhle to skutečně vypadá. Pokud jsem u hodnocení Tak neváhej a toč! napsal, že to vypovídá o tom, jak ulítlý ty devadesátý léta byly, tak skutečně nevím, co napsat o tomhle. ()

Reklama

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

"Točí paní Mladava a je to bohužel STOP." - "C jako Cecílie." - "Paní Mladavo, máte STOP, žádné písmenko neříkáte, pokračuje pan Bohouš." - "Kolo se stále točí a zastavuje se naaa... 1000 bodů, jaké to bude písmenko?" - "D jako dýha." - "Bohužel pane Bohouši, D už tam máme, pokračuje pan Neklan. Panu Neklanovi je 81 let, je důchodce a podle jeho slov má ještě to nejlepší před sebou, určitě to platí v naší soutěži, protože si vytočil 2000 bodů. Pane Neklane soustřeďte se a řekněte nám písmenko." - "D jako dýně." - "D už tu opravdu máme, bohužel, pokračuje paní Máňa." ...A já jdu skočit z okna. ()

FriendWithin 

všechny recenze uživatele

Poulíček: „Připomínám, že ještě nemůžete hádat samohlásky, to jen tak kdyby vás to lákalo..." Vypatlaná soutěžící: „ E..." Poulíček: „Zaprvé E už tam je a za druhé nemůžete hádat samohlásky. " Vypatlaná soutěžící: „ Tak I..." To je prostě krása! Některé výplody soutěžících by zasloužili nějakou cenu (např. Agroameričané, S jako Šimon, S jako Cyrano, atd.) No jo, bývaly to krásné časy. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Jo, pamatuji si, když mi byly nějaké 3,4 roky, tak jsem na tenhle pořad čuměl jen proto, že se mi líbilo, jak se ten kolotoč točil a chtěl jsem takový mít doma. Soutěžící a Poulíčka jsem tak nějak vynechával. Když to začali dávat opět na Nova Gold, tak mě to začalo bavit ještě více, ale ne kvůli kolotoči, jako takovému, ale kvůli zabití času a člověk u tohoto pořadu přemýšlí, jak je možné, že Poulíček v klidu zvládá střípky, kdy soutěžící tipnou random písmenko, které už je v tajence, řeknou blbě citát, nebo začnou točit kolotoč, místo aby řekli písmenko. Já chápu, že jsou nervózní, ale někdy je to fakt vzít si prášek, ale to by nebyla zábava to potom sledovat, že? Hodnotím z nostalgie a k pobavení nakonec průměrně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)

Reklama

Reklama