Reklama

Reklama

Natočto!

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Soutěžní
Česko, 1999, 30 min

Obsahy(1)

Natočto je zábavný půlhodinový pořad moderovaný Petrem Rychlým od roku 1999 na TV Nova. V pořadu byly vždy promítnuty zábavné situace natočené domácí kamerou domácnostmi po celém světě a navíc byly vybrány tři, které vznikly v Česku. O tom, které z nich zvítězí, rozhodovalo publikum, a to podle toho, jaký udělá při jejich hodnocení hluk. Hlukoměr tak určil vítěze, který byl poté odměněn videokamerou. (Dawid199)

(více)

Recenze (162)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy jsme všichni přesně ve 20.00 zapínali Novu, řádne se posadli před TV do sedaček a bez pípnutí netrpělivě vyčkávali na "vtipného" (dnes ke všemu i holohlavého) Petra Rychlého ?!? To byla ale doba. Za ty krásné časy musím dát čtvrtou hvězdičku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Svojho času boli, neviem prečo, na slovenských i českých televíznych staniciach v móde "zábavné domáce videá". Prakticky všetkytieto "videové" relácie boli na jedno brdo. Prosto išlo o zábavné domáce videá. Odlišovali sa len iným moderátorom. A Petr Rychlý bol pravdupovediac, aspoň mne, skôr menej sympatický, ako viac sympatický. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ano, kde že ty časy jsou a kolik podobných pořadů se ještě předtím ale i potom na tv obrazovkách objevilo...Rychlý byl v té době ještě docela good, moc mi nevadil, jeho vtípky i komika někdy dobré, někdy zas vskutku laciné, to vše do doby dokavaď se neokoukal a nezačal se stále častěji opakovat...Pořad se musel ale i tak trochu poroučet i s příchodem internetu a internetových videí. Pořád ale lepší než veřejnoprávní Hrubešovo "Neváhej a toč" a zhruba tak na stejné úrovni s Dejdarovými "Ptákovinamy"! ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě vždy fascinovalo to hrozně pobavené publikum ve studiu, které chytalo záchvaty smíchu ze scének Petra Rychlého, který byl ale natolik ubohý, že všechny postavy musel zahrát on. No neposrali byste se smíchy, když byste slyšeli sehraný vtip, kde vystupují dvě postavy, ale mluvil by jen jeden na imaginárního parťáka vedle? Já určitě... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Takže vtipy, které Rychlému připravili scenáristé nebyly špatné, jeho moderátorství, pokud nezahrnovalo přílišné excesy a zvýšený hlas, či nedejbože křik s hrůzostrašnou grimasou v obličeji, bylo taktéž do pohody, ale soutěžní videa? Z 90% neuvěřitelná trapnost, dokonce i krátké nesoutěžní ukázky během pořadu na tom byly o poznání lépe... Pro děti dobré, pro myslící bytosti nikoliv. 3/10 ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Shrňme si to. Máme tu několik indicií, které tvoří... prostě pořad. Tím hlavním motorem je Petr Rychlý, Nejdecký rodák, kterého znám především jako dabéra Joeyho Tribiana v Přátelích nebo Paulieho ve hře Mafie, ale také jako strašného šaška z pořadu Natočto a jiných estrád, kterým TV Noha lepí, co se dá, jen aby lopaty zůstaly přitisknutý k televizi. Ale zpět k těm kouzelným indiciím, těm hlavním devizám kvalitního pořadu! Hvězdu jsem už jmenoval. Dále jsou tu tedy ti diváci. Jejich zkažený chrup obnažený při smíchu v nečekaných chvílích a klaka, dokáže jednoho odradit, že jo? Dále tu máme amatérská videa, kde různí lidé z celého světa zachytili na své VHS kamery kdejaké karamboly svých příbuzných či známých. Vidíme zde poměrně často děti lyžovat, psi skákat, padat vánoční stromečky, hořet vlasy, ňáké stréce padat ze střechy, vidíme omdlévající ženichy a batolata u večeře padající svým nyny ksichtíčkem do misky s kaší a... mám jmenovat dál nebo tomu prostě bez dlouhých řečí napálit odpad a táhnout? Pálím odpad a táhnu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Někdo se narodí s talentem rozesmát lidi třeba jedním slovem a gestem, někdo prostě ne ... a to je případ Petra Rychlého ... podle mne může dělat před kamerou cokoliv, říkat cokoliv hrát jakoukoliv scénku a se mnou to ani nehne, vlastně jo hne, ... vezmu ovladač a raději přepnu na jiný kanál ... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Petr Rychlý a jeho supervtipy v průběhu pořadu. Jisté pobavení je znát a u nějakých videí jsem se i dost zasmál, ale konkurencí je taky dost. Petře NATOČTO !!! / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vtípky nebyly nikdy vyloženě trapné, člověk si je z Petrových úst rád poslechl. Videa byla také občas k popukání, o to více když vycházela z lidské blbosti. Smutné? Ne, ty byly jen Rychlého ubohé a zbytečné scénky. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Petr Rychlý v tragické roli moderátora, ovšem navzdory zhůvěřilé ubohosti hraných scének nedosáhl "kvalit" ultramegahypertrapného Édy Hrubeše z pořadu konkurenční veřejnoprávní TV. Jinak řečeno: osypky mi z Peťana vyrážely, to jo, ale nezvracela jsem (jen díky silnému žaludku;-)). Videa byly ze 3/4 krutě nevtipné (jé, opilá blbka tančí na stole a spadne z něj - no ha-ha, plácám se do stehen!), občas dojem vylepšil klip se zvířátky, sem tam i nějaké dítě vzbudilo úsměv. Hvězdičku za spolehlivě vtipná zvířátka a hvězdičku za to, že "Natočto!" neuváděl Éda Hrubeš ani sourozenci Gondíkovi. 30% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nova okopírovala "Tak neváhej a toč", pár věcí upravila a dopadlo to dost marně. Docela jsem "Natočto" sledoval, domácí videa jsou pochopitělně dobrá, zábavná, na těch nic změnit nejde. Z Rychlého vtipů jsem většinou šílel. Totálně marné vtípky z Rychlého osobní dílny, jen občas se mu to povedlo. Hlasování o nejlepší klip bylo dementní, komu lidi nejvíc zařvou, ten vyhraje. No tak to je úlet. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

co tu ještě naserete za shity? Co třeba nějakou hezkou reklamu, třeba na něco s křidélky nebo na Harmasan? Vyjde to nastejno ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

několikrát jsem byla na natáčení a bylo to fajn. až na ty babky, co se vždycky cpaly dopředu aby byly vidět. jednou si jedna vymohla závěrečné předání kamery. nakonec se ukázalo že to s ní neumí a muselo se vše předělávat. a taky jedna babka přinesla Rychlýmu bábovku. netvářil se moc nadšeně...teda tvářil,ale bylo vidět že je to falešný...nedivím se. když by mi nějaká uslintaná babka cpala v jednom kuse koláč... ()

Reklama

Reklama