Reklama

Reklama

Natočto!

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Soutěžní
Česko, 1999, 30 min

Obsahy(1)

Natočto je zábavný půlhodinový pořad moderovaný Petrem Rychlým od roku 1999 na TV Nova. V pořadu byly vždy promítnuty zábavné situace natočené domácí kamerou domácnostmi po celém světě a navíc byly vybrány tři, které vznikly v Česku. O tom, které z nich zvítězí, rozhodovalo publikum, a to podle toho, jaký udělá při jejich hodnocení hluk. Hlukoměr tak určil vítěze, který byl poté odměněn videokamerou. (Dawid199)

(více)

Recenze (162)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Peťane, natoč to! Ukaž nám tu svojí one man show. Vyrazíme z toho alespoň 110 decibelů. Ať to má ty správný novácký koule! Ne jako Eda Hrubeš! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Zábavný nadprůměrný počad, který téměř vždy dostatečně pobaví. Podání Petra Rychlého je velmi dobré. Má dobré vtipy, vše dokáže hezky zahrát. Srandovní klipy jsou podařené, někdy BOMBA, někdy slabší, někdy úplně blbé. Prostě každý díl se nemusí vydařit. Přesto obstojné, tudíž hodnotím na 69% = *** ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). "Ááááááááááááááááááááááááá. Výborně sto-tři celých devět decibelů!!!" aneb krapet horší obdoba Tak neváhej a toč | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 20% (1*) | ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Rychlý je spolu s dvojkou Genzer - Suchánek asi nejvíc trapný na české televizní scéně. Vůbec neporozumím nikdy tomu, jak se může nějaký zabedněný a omezený jedinec promemádovat v tak ubohém pořadu s tak trapným humorem. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Když přišly na scénu videa se zvířaty hlavně s kočkami a psy tak to bylo super, ale jak se tam obejvily malý děcka, nebo pády na tančních parketech tak se mi chtělo spát, nemluvě o trapných anekdotách Rychlého. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Netočto.... Tisícerá nuda, aby se občas člověk zasmál lidskému neštěstí, které zachytili na domácí video... A vtípky Petra Rychlého jsem tehdy nemusel, takže jsem se nebavil. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Vidět rychlou sérii držkopádů Petra Rychlého, by bylo mnohem zábavnější, než Petr Rychlý smějící se chudákům, co si nabili hubu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Některým vtipům a videím jsem se i zasmál. Jenže jakmile začal Rychlý dělat ty trapné scénky, bylo po zábavě. Jeho suchý humor mi nikdy zrovna moc dvakrát neseděl. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

toho času sem si říkal, že by mohli vytvořit i další podobnej pořad,,, něco jako natočto-den poté,,,některý ty kousky tam totiž vopravdu stály zato... vzpomínám si, jak po nějaký době, co tendle pořad začal, naběh do studia nějakej soutěžící Eda, se svým domácím videem,,...v tom klipu byl zoom na ntakovýho chlápka v plavkách ...v pozadí byl slyšet nějakej ten hluk,,pak šla kamera dozadu a bylo vidět že hlavní protagonista stojí na útesu a podním asi padesátimetrová propast a pak moře... "no tak už dělej, skákej", řvali na frajera ostatní přičumující, chlap se rozběh a skočil tam šíbru.... pak byl ještě záběr na to jak dopadá dovody a konec ..."PARÁDNÍ SKOK" , poznamenal moderátor Petr...to byl pořad natočto,,,,,,,,,,,,,, asi o rok pozdějc sem náhodou zahlíd ten samej skok.... "to už to zas vopakujou neboco", říkám si ...chyba lávky, tentokrát běželo Na vlastní voči, ,,,,,,,,až do okamžiku skoku to byl ten samej soutěžní klip, ale jako bonus sme mohli spatřit i alternativní konec, kdy se na povrch hladiny ode dna zvednul mohutný vír bublinek a pět vteřin nato vyplavalo bezvládný tělo....ženský ječely jak blázni a vzadu bylo slyšet jak někdo volá sanitu,,pak vypadla kamera a to už klíma zpovídal vochrnutýho chlapa na vozejku....jo a protože každa bajka by měla mít nějaký to ponaučení, tak si pomatujte, že všechno zlý je pro něco dobrý, totiž abych nezapoměl, Eda tenkrát, za svůj parádní snímek, vyhrál fungl novou kameru :) ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Vrchol stupidity se zoufale nevtipným Petrem Rychlým a navíc jen jedna z dalších ubohých nováckých vykrádaček. BUM BÁC PLESK(plesknout přes hubu by si zasloužil tvůrce této zhovadilosti). ()

L-V 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bylo horší - jestli sledovat upoceného důchodce Hrubeše na jedničce nebo trapného Rychlého na Nově - ani jednoho už bych dneska sledovat nezvládl. Dokud se Rychlý jenom pokoušel naházovat fóry, tak se to ještě se skřípěním zubů dalo, ale v momentě, kdy začal hrát dialogové gagy sám se sebou, tak to už byl konec... Mimochodem ten jejich systém hlasování diváků o vítězi v podobě měření intenzity hulákání, pískání a já nevím čeho všeho ještě, byl asi nejvtipnějším momentem celého pořadu - vidět sebranku příbuzných dotyčného soutěžícího, jak tam dupou a řvou, seč jim síly a kardiostimulátory dovolí, někdy fakt stálo zato. :D ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč! so zapnutým pretáčaním dopredu. Petr Rychlý už mal za sebou Rychlý prachy a tu pridal ešte jeden level rýchlosti navyše. Asi dobrý matroš od pani kostymérky. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Videa s držkopády, ok...ale Petr Rychlý a jeho sbírka vtipů, to se nedalo zasmát. Kam na to chodil? Dvacet let stará kronika anekdot? ()

Reklama

Reklama