Reklama

Reklama

Natočto!

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Soutěžní
Česko, 1999, 30 min

Obsahy(1)

Natočto je zábavný půlhodinový pořad moderovaný Petrem Rychlým od roku 1999 na TV Nova. V pořadu byly vždy promítnuty zábavné situace natočené domácí kamerou domácnostmi po celém světě a navíc byly vybrány tři, které vznikly v Česku. O tom, které z nich zvítězí, rozhodovalo publikum, a to podle toho, jaký udělá při jejich hodnocení hluk. Hlukoměr tak určil vítěze, který byl poté odměněn videokamerou. (Dawid199)

(více)

Recenze (162)

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle Nováckou kopírku jsem šíleně nesnášel. Absolutně trapné záběry, ještě trapnější moderátor s jeho rádoby hereckými trapnovtipy a všechno to podtrhával neuvěřitelně stupidní způsob hlasování o vítězi nejlepšího českého domacího videa. Jednoznačně odpad po všech stranách a zbytečných 30 minut u televize. ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno v temných dobách bez internetu existoval televizní pořad, v němž se vysílala trapná domácí videa uváděná ještě trapnějším moderátorem. Kdysi dávno v těchto temných dobách zasedala většina televizních diváků v osm večer k televizi Nova, aby netrpělivě očekávala brainwashing komerční televize. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

On ten Rychlý nebyl až tak strašný moderátor, aspoň teda ze začátku. Zdaleka nejhorší byla "vtipná" domácí videa soutěžících, kde se nic vtipného nestalo - nebo je na půlminutovém videu, kde žába pluje potokem, něco srandovního? (483.) ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

"Hrané" vtipy v podání Petra Rychlého jsou jedním z vůbec nejhorších momentů, které kdy byly zachyceny na kameru a pouštěny do televizního vysílání. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Petra Rychlého mám jako českého herce hodně rád, ale nejdříve jsem ho viděl právě v Natočtu a právě tam jsem si ho také oblíbil. Některé záběry, které tam diváci posílali, byly vážně vtipné, ačkoli u většiny bylo vidět, že jsou natočené falešně a uměle. Takový lidi ať se jsou vycpat. Nejvíc mě pobavilo video, nebo alespoň co si pamatuji, když cca tří-letý dítě zfoukávalo svíčky u narozeninového dortu a chytlo a začalo hořet. Nesmál jsem se přímo té scéně, ale těm rodičům, kteří to potom ještě dali do televize :-D. ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Petra Rychlého bych za tuhle zrůdnost nejprve připravil o levé varle a pak mu sebral roli v ordinaci v růžové zahradě. Potom by měl určitě větší důvod proč parodovat nevtipné vtipy svým důvtipem. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný kretenismum!! Nablblé a trapné vtipy, nudná a ohraná videa a nemožný Petr Rychlý!! Z tohohle mi vždycky bylo na blití!! ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi som si pozrel par casti a pamatam si o com to bolo. A jedno viem, ze som sa pri Natocto priserne nudil. Hodne Rychly odpad. 0 % ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Novácký pokus točit ve stylu Neváhej a toč. Jenže Rychlý mě tu děsně štval a byl k nesnesení a ještě k tomu to křičení o to kdo má lepší video. Jeden z nejhořších pořadů. Opět se potvrdilo pravidlo, když dva dělají totéž není to vždy to samé. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za Petra Rychlýho, protože to dobře uvádí.... jinak stašný. Nepříde mi to zrovna jako nějakej humor... ()

Nautila odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnášela jsem Rychlého už jako děcko a to jeho infantilní vtípkování mi řádně lezlo krkem. A pak ještě ten křik...humorné, když dostanete migrénu? Oproti tomuhle mělo Neváhej, a toč! ještě eleganci. ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Rychlý a jeho proslulé vtipy, kterým se musel zasmát nejprve on a pak se zasmáli lidi, aby to tak nevypadalo.Odpad. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Větší podraz od Novy si už ani nepamatuju. Aneb jak okopírovat Neváhej a toč a přitom si myslet, že to vylepší pár laciných vtípků a převleků Petra Rychlého...asi těžko vy žabaři! ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy? Nějak ty hříchy z mládí splatit musím. Představte si situaci - chodíte do třetí třídy a poté, co jste si napsali úkoly, hledáte nějakou zábavu na večer. Co si vyberete? Bergmana rozhodně ne. Vtipy byly sice otřepané nebo podivně vymyšlené (to šlo poznat podle struktury), ale tehdy jsem to tak nevnímal, zvlášť když jsem je tehdy slyšel poprvé. Dnes bych se už na tento pořad ani náhodou nedíval, ale že by ten předpubertální kluk měl nějaké špatné vzpomínky, to se říct nedá. ()

pufina odpad!

všechny recenze uživatele

S Rychlým to jde rychlým krokem z kopce. Občas se člověk zasměje, ale nic originálního, místy až dost nudné a trapné! ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem na to koukal chvílema i celkem rád, bohužel postupem času se Rychlý stával spíše Trapným.... ()

Reklama

Reklama