Reklama

Reklama

Natočto!

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Soutěžní
Česko, 1999, 30 min

Obsahy(1)

Natočto je zábavný půlhodinový pořad moderovaný Petrem Rychlým od roku 1999 na TV Nova. V pořadu byly vždy promítnuty zábavné situace natočené domácí kamerou domácnostmi po celém světě a navíc byly vybrány tři, které vznikly v Česku. O tom, které z nich zvítězí, rozhodovalo publikum, a to podle toho, jaký udělá při jejich hodnocení hluk. Hlukoměr tak určil vítěze, který byl poté odměněn videokamerou. (Dawid199)

(více)

Recenze (162)

BluT 

všechny recenze uživatele

lepší než Neváhej a toč, ale i tak se to brutálně ohrálo a po ňáký době to bylo neuvěřitelně trapný. Ale ze začátku se mi to myslim i líbilo, takže tři. ()

Zagros odpad!

všechny recenze uživatele

Už pořad Neváhej a toč jsem hodnotil rozporuplně. Jako dítěti se mi to líbilo, ale jako dospělý spíš trnu. To samé platí i u pořadu Natočto! Když oba pořady porovnám, musím říct - zlatý Eda Hrubeš a jeho kultivovanost. Petr Rychlý je mi značně nesympatický, stejně jako styl jeho pořadů. Navíc když vezmu v úvahu, že jde jen o kopii nápadu, odpad je na světě. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Obdoba Neváhej a toč, které šlos Edou Hrubešem od roku 1995. Byla to ale TV Nova, takže Petr Rychlý u toho musel dělat super pitomosti. ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 8 let, jak já to milovala! Petr Rychlý byl pro mě bavič bavičů, vzpomínám si jen jak mě nudily ty jeho pro mě v té době nepochopitelné vtipy, jinak jsem se ovšem nejvíc radovala ze zvířátek :-) Je smutné vidět, že vaše nejoblíbenější dětské pořady, kterým bych i já dnes dala nejspíš 1 hvězdičku za zvířátka (možná ani to ne) se válí v černočerném odpadu, pohled dětí na svět je hold jiný, no :-) ()

Eragon93 

všechny recenze uživatele

Na Natočto! jsem se jako malý vždycky těšil. Scénky Petra Rychlého byly vtipné (většina). Vzhledem k tomu, že je to daleko lepší než Neváhej a toč, tak dám 3,5 *. ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Peťa Rychlý.....!......je prostě dement. Já nevím, ale možná by mohl nebo spíš možná měl hledat uplatnění jinde než v moderátorské, nedejbože v herecké branži. ()

Reklama

Reklama