Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze (208)

KarelR

všechny recenze uživatele

Lawrence zahodil "scrubsovské vztahy" a namísto toho Cougar Town postavil na rychlopalných hláškovacích výměnách v podání pečlivě vybraného ansáblu. Srdcovka se z toho tak asi nevylíhne, ale jako oddechový sitcom funguje Cougar Town na jedničku, protože Courteney Cox nebo Christa Miller v podobných rolích vedle prostě nešlapou. A Brian Van Holt je už po dvou dílech geniální. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

V dnešní době seriálového boomu je těžké něčím zaujmout. Cougar Town má ovšem hned dvě páky. Tou první, očividnou, je samozřejmě MILFka Courteney Cox. Ta zřejmě naláká většinu. Druhou je tvůrce, Bill Lawrence, jehož tvorbu bedlivě sledují všichni fandové Scrubs. V Cougar Townu se nekonají druzí Přátelé a ani druzí Scrubs, ale to je spíš dobře, protože to jsou sitcomy na úzké špici, a tak většinou pokusy jim konkurovat dopadají neblaze. Proto Cougar Town netlačí na pilu, dokonce ani nepoužívá ony ohromně populární moderní způsoby vyprávění (rozdvojená(trojená) obrazovka atd..), a spíš se drží příjemného oldschoolu. Vůbec slovo "příjemný" na Cougar Town sedí asi nejvíc. Nebudete se řezat smíchy jako u 30 Rock, ani neobratně skrývat slzy dojetí jako u Přátel (znáte přece, jak vždycky, když se koukáte na něco dojemného, spadne vám smítko do oka, ne?), ale s enormně sympatickým castem určitě strávíte nejednu dost příjemnou chvíli. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jakkoli se mě prvních pár dílů pokoušelo přesvědčit, že půjde v prvním plánu o stěžování si na věk a lovení mlaďasů, Bill Lawrence nakonec nevydržel a vrátil se tam, kde mu je nejlépe. Do vod romanticko-melancholické vztahovky, kde absurdní humor Scrubs využívající všemožných lidských slabin a úliteb má to nejpřednější místo. Napsat takhle dokonale bláznivé a přitom blízké postavy chce opravdu kumšt. A přestože se několikrát zdálo, že v pokusu, kde se časem rezignuje na souvislý děj, se scénáře musí rozsypat do rodinně-bláznivých epizodek, zůstala během oněch šesti sérií kvalita stabilně vyšší než na samém začátku. Nevysvětlitelný seriálový úkaz a univerzální optimismus ve dvacetiminutovém balení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když stárne žena, je to hnus. Když stárne muž, je to rozkošné." Zkrátka, když se dámě zavěsí čtvrtý křížek na krk, když bývalý manžel raději rajtuje na zahradní sekačce či golfovém posouvátku a když synka začíná přitahovat i jiný než mámin klín, tak nastal čas pro trochu zábavy. Někdo na to nemá, ale Jules je třída. Vyráží mezi sexuchtivé lidi, mezi kterými zjišťuje pomalejší spalování alkoholu, ztrátu pružnosti svého těla a schopnost vše vtipně okomentovat. Já se přitom dobře bavím, takže účel sitcomu tímto považuji za naplněný. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jules je tak dobře švihlá!...Strašně nerada hodnotím a komentuji komedie, protože každý máme jiný smysl pro humor. Já tady oceňuji zejména příjemné tempo a šmrnc. Ze všeho nejvíc ale zbožňuji, když nervózní Jules střílí pistolkama z prstů po mužích. Navíc se mi zamlouvají všechny hlavní postavy - to se tak často neděje. Snesla bych i 30 minut. 4,5* Oblíbené postavy: Jules a Laurie ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý sitcom s pomalým začátkem, který po pár dílech zabíhá do kolejí připomínající Scrubs před katastrofální devátou řadou. Sympatické karikaturní charaktery, plno bizarně vtipných situací a spousta humoru. Je pravda, že seriál se zaměřuje na ženské publikum, ale čert to vem, docela mě to baví. Na hraně tří a čtyř hvězd. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Není lepší představitelka pro cougar než královna všech MILF Courteney Cox, která je logicky největším tahákem pro mužské publikum. Většinu času si to jede na bláznivé vlně a kromě vztahů se neřeší nic jiného. S realitou to nemá nic společného, takže kdo z ní chce uniknout, je na správné adrese. Seriál ocení především ženy, protože všichni muži tu jsou buď flákači, machři, tupci nebo lemplové. S1: 60% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Seriál někde mezi Sexem ve městě a sitcomem ze světa žen s lehkými výpůjčkami z Californation. Má příjemné obsazení, Courteney Cox je právem zařazovaná mezi nepřitažlivější a nejsympatičtější celebrity světa, a taky má vcelku funkční humor, takže se červené barvě v hodnocení seriálu nedivím, ale mně přišla tahle záležitost příliš umělá. Žena, která právě prodělala rozvod a dlouhá léta měla na krku manžela budižkničemu, by měla mít dle mých životních zkušeností jiné starosti než vymetání barů a lovení zajíčků, kteří jen lehce převyšují věk jejího syna procházejícího pubertou. V tomhle dílku jsou ženy dokonalé, bez vrásek a reálných starostí, s mohutným poprsím a vylepšené řadou plastických operací, prostě klasická továrna na sny. Vydržel jsem tři díly a přemohla mě nuda. Celkový dojem: 45 %. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Když jeden seriál klesá kvalitativně vinou scénáristů do horoucích sitcomových pekel (HIMYM), objeví se z ničehož nic překvapivá alternativa, která si mě získala už samotným pilotem. Courteney Cox a Christa Miller jsou ty nejmocnější zbraně, o kterých Bill Lawrence ví a nebojí se je použít. I s 40 na krku se dá užít spousta zábavy - tak proč se chovat dospěle? Otázkou zůstává - jestli Cougar Town dokáže udržet nastavenou laťku. Po 10 dílech totální guilty pleasure! Po 20 dílech guilty as charged. GAC! GAC! GAC! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

102/102 (2x) Bývala bych sice radši, kdyby si Cox dokázala podržet i pro další sezony něco tak dokonalého, jako byla první série Dirtu, ale když už to znovu musí být komedie, pak jsem ráda za Cougar Town. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Skvělý casting s výborně střelenou Courteney Cox v čele - to je asi hlavní důvod, proč u mě Cougar Town rychle zabodoval. Rovněž se ze mě poslední dobou stává příznivec svižných (a v tomto případě často ironických) dialogů, čehož nám scénáristé v každém díle podsunují až až. Díky zmíněným + v kombinaci s příjemnou hudbou, která tento seriál doprovází, by se MOHLO jednat o další závislost na komediálním poli. Dlouho jsem nenarazil na podobnou, energickou dvacetiminutovku - příjemných 80% po 1. sérii. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Půvabná Courtney Cox ukazuje, že ještě zdaleka nepatří mezi herecké nuly. V roli rozvedené čtyřicátnice ji to dost sluší. Pěkný komediální seriál. / Viděné epizody z 1-3 série *60.dílů / Chystám se na 4 sezónu ( Hodnocení:. 8/10 ) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom v porovnání s HIMYM (pouze žánrem) je jako když večeříte pravidelně losos a někdo vám dá místo toho topinky s česnekem. Je to vtipné, někdy teda. Courtney je fakt hot a hláškující nevlastní manžel boží, ale hodí se to fakt jen na vyplnění časového rozmezí mezi romantickou sračkou od Rosamundy Pilcher a zprávama, jak to funguje na Primě :-) ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Pořád jen o sexu a kráse, líbení se, apod... Američané mi již připadají fádní a pohodlní svým přesvědčením a způsobem života. Courteney Cox zde přesto hraje dobře a táhne seriál.. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Nějaké trefné hlášky nezachrání to, že muži tu jsou šašci a slaboši a žensky buď megery nebo stíhačky. Tedy nic lákavého k dalšímu sledování. Hodnoceno po dvou sériích. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Jako oddychovka po náročném dni mi to příjde naprosto dostačující, ale přiznám se, že mi tenhle seriál tak úplně k srdci nepřirostl, proto mi trvalo tak dlouho než jsem dokoukala všechny odvysílané díly. Ale musim říct, že Ellie je jako postava naprosto výborná. Zatím je to pro mě průměr, 3* uvidíme jestli se mi to dál zalíbí víc. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Důstojná náhrada za Scrubs. Výborné obsazení hlavní role Courtney Cox, její nahrávači se ale taky nenechávají zahambit. Jen ta zápletka je poněkud ošemetná a v dalších řadách už se z ní nedá tolik těžit, takže uvidíme, jak si s tím Lawrence poradí. ()

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama