Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze (208)

Botič 

všechny recenze uživatele

Když jeden seriál klesá kvalitativně vinou scénáristů do horoucích sitcomových pekel (HIMYM), objeví se z ničehož nic překvapivá alternativa, která si mě získala už samotným pilotem. Courteney Cox a Christa Miller jsou ty nejmocnější zbraně, o kterých Bill Lawrence ví a nebojí se je použít. I s 40 na krku se dá užít spousta zábavy - tak proč se chovat dospěle? Otázkou zůstává - jestli Cougar Town dokáže udržet nastavenou laťku. Po 10 dílech totální guilty pleasure! Po 20 dílech guilty as charged. GAC! GAC! GAC! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem objevil tento seriál a na zkoušku jsem si pustil první díl, který mě neskutečně bavil až do samotného konce. Stejně tak mě baví i další díly. Courteney Cox (Přátelé) mě mile překvapila a vlastně i celé obsazení. Velmi sympatické postavy, vtipné dialogy a situace mě donutily dát plný počet. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to docela bavilo, hlavně teda proto, že mám slabost pro Courteney Cox (a btw na šestačtyřicet vypadá pořád naprosto úchvatně). Ale tak nějak po deseti dílech jsem zpozoroval, že to sleduju víceméně ze setrvačnosti a že zpočátku úsměvné gegy se pořád opakujou dokola. Beru v potaz, že to je seriál pro ženy a podle toho v něm ty interakce žena - muž vypadají. Přesto by se tam všichni chlapi nemuseli chovat jako banda podpantofláku bez vlastního názoru a špetky sebevědomí. Jediným jakž takž „uvěřitelným chlapem“ byl soused odnaproti Grayson, ale to jen do chvíle, než se dál dohromady s Jules a zapadl do kolektivní šedi. Dokoukal jsem sice celou první sérií a zkusil i první dva díly z té druhé, ale když Jules už pátý díl v řadě hysterčí kvůli tomu, že její osmnáctiletý syn bude bydlet přes týden na koleji vzdálené celých dvacet minut autem, je tady něco špatně. Prozatím pouštím seriál k vodě… ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Hlavní devizou tohoto seriálu jsou skvěle napsané geniální postavy, jejichž hlavní a občas správné trhlé vlastnosti budete mít za chvilku v malíku a každý díl budete čekat, kdy se nějaká z nich projeví. Zároveň je seriál úžasnou přehlídkou všech vztahových předsudků , pří a nesrovnalostí, na kterých je většina dílů postavená a skvěle je vystihuje a řeší. Jsem zvědavý, jak dlouho tahle šablona tvůrcům vydrží, nejde ani tak o kvalitu, ale spíš o to, kdy jim tyhle náměty dojdou a budou se muset přeorientovat jiným směrem. Těsím se na druhou sérii, protože ta první mě bavila. G.A.C. Edit po 2. a 3. sérii. Kvalita šla dolů. Ne nijak rapidně, ale už to není ono, to co v první fungovalo se stává otravných. Ty očekávané reakce jsou pořád jedny a ty samé, málo co vás překvapí. Jules je naprosto zbytečná a nepřináší vůbec žádné vtipy, to samé Grayson, nebo Andy, zbytek se občas zmůže na nějaký slušný vtípek, ale celkově to začíná nudit. Hlavně druhá série. Třetí se vrací trochu nahoru, ale ne dost. Po třech sériích 65 % ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se tento seriál pokouší porovnat s Přáteli (stejná hlavní představitelka) nebo se Scrubs (stejní tvůrci). První ze jmenovaných jsem viděla hodně dávno, když jsem byla malá, a druhý vůbec, takže tohle srovnání ode mě nečekejte. Cougar Town vyniká hlavně skvěle vymyšlenými postavami, které si určitě zamilujete (hlavně ztřeštěnou Jules) a bude vás zajímat, jaké další příběhy je dále čekají. Humor mi tady taky sednul a hodně mi připomněl Gilmorova děvčata. ()

Galerie (847)

Zajímavosti (20)

  • 4. epizody 3. série s názvem „Full Moon Fever“ režírovala Courteney Cox, představitelka jedné z hlavních rolí. (R´Hell)

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama