Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze (208)

Chen 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatická záležitost. Možná nejsem žena kolem čtyřicítky, ale stejně mě zdejší štiplavý humor baví. Obsazení považuji za dobře zvolené a gagy v drtivé většině sice ne na úrovni "upadnou ti varlata smíchy", ale určitě mě dobře pobaví. Není to naprostá špička žánru, ale určitě budu sledovat dál. Dodatek: Druhá série je o poznání lepší, od tématu "zralá ženština loví mladíčky" se přesouváme ke stylu, který připomíná Přátele po 20-ti letech. Zatímco jiné série s následujícími řadami kvalitativně pokulhávají, Cougar Town zraje jako víno. Edit: Kvalita se udržela (nebo ještě stoupala) i ve zbývajících řadách a závěrečná vtipně-melancholická epizoda byla fajn tečkou za skvěle uvolněným a zábavným sitcomem. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Seriál někde mezi Sexem ve městě a sitcomem ze světa žen s lehkými výpůjčkami z Californation. Má příjemné obsazení, Courteney Cox je právem zařazovaná mezi nepřitažlivější a nejsympatičtější celebrity světa, a taky má vcelku funkční humor, takže se červené barvě v hodnocení seriálu nedivím, ale mně přišla tahle záležitost příliš umělá. Žena, která právě prodělala rozvod a dlouhá léta měla na krku manžela budižkničemu, by měla mít dle mých životních zkušeností jiné starosti než vymetání barů a lovení zajíčků, kteří jen lehce převyšují věk jejího syna procházejícího pubertou. V tomhle dílku jsou ženy dokonalé, bez vrásek a reálných starostí, s mohutným poprsím a vylepšené řadou plastických operací, prostě klasická továrna na sny. Vydržel jsem tři díly a přemohla mě nuda. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

Kick077 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že kdyby mě nedonutila přítelkyně, abych se na tenhle seriál začal koukat s ní, tak bych se k němu asi jen tak nedostal. Ale stačilo pár dílů a najednou sem se na sledování dalšího dílu začal těšit i já. Líbilo se mi, že sem znal některé herce z jiných seriálů. Přátelé byli můj hodně oblíbený seriál a viděl jsem i Scrubs, ze kterých tam taky bylo několik herců. Nakonec jsem si seriál užil a těším se na další sérii co vyjde v lednu. Prostě pár lidí, kteří tvoří super partu a užívají si život. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem asi sedm dílů, a myslím, že mohu napsat, že pokud se to nějak radikálně nezlepší, humor se zázračně nezmění na skutečně vtipný, a seriál se aspoň trochu stane uvěřitelným, plus hlavní "hrdinky a hrdinové" se náhle nestanou sympatickými (protože při sledování, ať se snažím, jak chci, je prostě nechápu, nelíbějí se mi, nesoucítím s nimi, nedokáži se s nimi v ničem ztotožnit), tak jde o přehnaný humbuk kolem lehce podprůměrného seriálu, který je obalen v pozlátku, zasněžen konfetami a je plný výstřihů, podpatků, flitrů, nicnedělání, honosných nikdy nepoužívaných kuchyní, stupidních rádobyvtipných chlapíků a rádobydrsných chlápků se strništěm, řešení primitivních záležitostí, kde se navíc všichni chovají totálně (pro mě) nepochopitelně. Myslím, že by to mělo mít tak 47%. Bohužel však pozlátko, nicnedělání, alkohol (červené víno samozřejmě) a vyšilující ženské jsou pro diváky zřejmě atraktivní.... ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Courteney Cox je snad na koksu, pomyslel jsem si po prvním díle. Naštěstí je zcela při smyslech a podobně praštěná jako v Přátelích. Jen snad né tak úzkoprsá, ale pěkně rozrajtovaná MILFka, co se snaží vrátit do nejlepších let (ikdyž ty nejlepší léta pořád ještě má - kusanec kusoucí ona jest). Na krku vcelku tolerantní syn, pitomej bývalej manžel, který skutečně dokáže zabavit svou tupostí. Jsem na začátku a smíšené pocity mě provází, což jistě pochopitelné býti může /YODA ()

Galerie (847)

Zajímavosti (20)

  • V seriálu si zahrály Lisa Kudrow a Jennifer Aniston, které se společně s Courtney Cox setkaly sitcomu Přátelé (od r. 1994). (R´Hell)

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama