Reklama

Reklama

Město žen

(seriál)
  • USA Cougar Town (více)
USA, (2009–2015), 37 h 24 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Courteney Cox, Christa Miller, Busy Philipps, Dan Byrd, Josh Hopkins, Ian Gomez, Brian Van Holt, Bob Clendenin, Carolyn Hennesy, Briga Heelan, Spencer Locke (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(102)

Americký komediální seriál, v němž nechybí jistý druh provokace, potřebný komediální nadhled a pochopení pro známá i skrytá zakoutí duše „slabšího pohlaví" – to je Město žen. Jeho hlavní hrdinka Jules Cobbová (hraje ji Courteney Coxová – představitelka Moniky ze seriálu Přátelé), rozvedená je stále velmi atraktivní čtyřicátnice, která si našla nového životního partnera. Tím se stal o něco mladší soused Grayson Ellis. Z jejich „nepatrných" věkových rozdílů vznikají nečekané komické situace. Ale jejím největším problémem zůstává nejspíše skutečnost, že bez rozmýšlení ihned vysloví, co ji právě napadne. A tak není vůbec divu, že se pak často ocitá v stále trapnějších a složitějších situacích, které celému okolí někdy ztrpčují život... (Česká televize)

(více)

Recenze (208)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Co k němu říct? Milý a příjemný sitcom - jak už tady někdo řekl, taková odlehčená verze Californication - která ale opravdu nenabízí nic zajímavého! No vážně ne! Rozvedená čtyřicátnice se snaží ze sebe udělat dvacítku, ale takovým způsobem, že slovo komedie se vám k tomuto seriálu prostě nebude hodit, protože ve všech místech seriálu se tvůrci snaží, aby jste se něčemu zasmáli... Jenže vy se nesmějete vůbec ničemu a prostě jen posloucháte. Teď se nabízí otázka: Proč dávám tři hvězdičky, když mě to vlastně nedokáže ani trochu rozesmát? Asi proto, že je to jen ten milý a příjemný sitcom, od kterého už nic nečekám, ale stejně se budu dívat dál. 70%. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Priznám sa že zo začiatku som od seriálu moc nečakal. Skôr taký menši comeback Courtney Cox čo sa bude snažiť postaviť celý seriál na vtipe svojej životnej roli Monici Geller zo seriálu Priatelia. Seriál je parádny, každá epizoda dokáže pobaviť. A obsadenie Ian Gomez (Andy Torres) a Brian Van Holt (Bobby Cobb) bol perfektný ťah, lebo táto komická dvojica tam sadla ako riť na šerbeľ. ()

Reklama

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

A: "Jasně." > B: "Fakt?" > A: "Ne!" Tři slova dialogu, která v podstatě vystihují celé Cugar Town. Je to jakýsi recept na vtip, kterému já říkám "poinťák". Od začátku jej totiž poznáte a víte, co přijde, když se ale povede, může být přesto celkem humorný. A to se v tomhle případě i docela daří. Nepadáte sice smíchy ze sedačky, ani vám nezaskočí brambůrky a už vůbec na sebe nevylijete víno, ale u Města žen neusnete a příjemně si odpočinete. Neřeší se zde žádné vážné problémy či životní peripetie, a když, stejně to nakonec sklouzne k tomu, že si někdo z někoho udělá srandu. V seriálech pak očekávám víc než pouze příběhovou kontinuitu, a proto jsem vždy vděčný za opakování epizodních a postavy charakterizujících gagů, kterými jsou zde např. "pistolky" hlavní hrdinky nebo všeobecný tanec sebedůvěry (ač jich není mnoho). Čímž se skokem dostávám k postavám. Těch pravidelně vystupujících je v seriálu sedm a kupodivu si každá našla své místo. Tím hlavním motorem je minimálně zpočátku zajisté Jules Cobb v podání Courteney Cox, ale postupem času jako by se vyrovnaly všechny vás baví. Za sebe vystihnu snad jen Christy Miller jako Ellie Torres, mou nejoblíbenější ze všech, která je sousedkou Jules a nejen že má kouzelný úsměv, ale taky super škodolibý smysl pro humor. (65 %) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

V tomto serialo-sitcomu (u ktereho jsem musel sam sebe presvedcovat, ze jde o sci-fi z jine planety - na ktere se jen pije vino, a vsichni jsou nadherni bohati a vtipni, a kde maji emoce pouze polohy "sad" nebo "happy"), je tou nejlepsi figurou Carolyn Hennesy v roli Barb. :-) ... Tu zeru! ()

KarelR

všechny recenze uživatele

Lawrence zahodil "scrubsovské vztahy" a namísto toho Cougar Town postavil na rychlopalných hláškovacích výměnách v podání pečlivě vybraného ansáblu. Srdcovka se z toho tak asi nevylíhne, ale jako oddechový sitcom funguje Cougar Town na jedničku, protože Courteney Cox nebo Christa Miller v podobných rolích vedle prostě nešlapou. A Brian Van Holt je už po dvou dílech geniální. ()

Galerie (847)

Zajímavosti (20)

  • V seriálu si zahrály Lisa Kudrow a Jennifer Aniston, které se společně s Courtney Cox setkaly sitcomu Přátelé (od r. 1994). (R´Hell)

Související novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (více)

Reklama

Reklama