Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden den, kdy se vlivem zvláštní změny atmosféry ze všech zvířat stanou nelítostní zabijáci. Ten den, kdy se z vašich domácích miláčků stanou zákeřní agresoři, z roztomilých atrakcí nejhorší noční můra... A právě tento den se vydává skupinka turistů po jednom z největších safari-parků na světě. (matestlust)

Recenze (31)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tento zvířecí "horor" mě v první polovině málem unudil k smrti, ale přečet jsem si tady, že si to ve filmu rozdá Leslie Nielsen s medvědem, takže jsem to nevypnul. Ze začátku sledujete pouze skupinku výletníků, která chodí lesem a do toho melou nějaký kraviny. Později se občas přidá i nějakej ten zvířecí útok, ale je to všechno natočený nějak bez nápadu - řev, zběsilej střih, zvířata se daj na útěk a člověk má z toho nakonec jenom krvavej škrábanec na xichtě a je úplně jedno, jestli ho napad vlk, pes, krysa nebo sova (jako pták, né doktor Sova). Aby to nebyla úplná nuda, tak občas nějaká postava i chcípne (dokonce i postavy, o kterejch jsem si myslel, že to určitě přežijou), ale opravdu jediný, co tady stojí za zmínku, je část filmu, kdy poněkud rupne v bedně Lesliemu Nielsenovi a ten se svlíkne do půl těla a následně začne mlátit ostatní výletníky klackem. Jeho postava v tomto filmu mě snad pobavila víc, než postava Franka Drebina v Bláznivý střele, i když to asi nebyl úmysl. Pokud by se později Leslie Nielsen neproslavil jako vyloženě komediální herec, asi bych to hodil rovnou do odpadu. Jo a ještě jedna věc stojí za zmínku... V jedný scéně chlápek otevře dveře od náklaďáku a na silnici vypadne mrtvola se zohavenym xichtem. George Miller zřejmě tenhle film musel vidět, protože úplně stejná scéna se odehraje na začátku Šílenýho Maxe 2. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už neraz som napísal, že mám rád filmy o zvieratách, ktoré agresívne napádajú a zabíjajú ľudí. Zvieratá zabijaci! Páčia sa mi naturálne animal horrory. Som priaznivcom tohto špecifického horrorového subžánru. Samozrejme, že som už videl vraždiacich psov, vlkov, mačkovité šelmy, medveďa, krysy, dravé vtáky, hady a aj všelijaku ďalšiu háveď. Videl som ich však útočiť a zabíjať vo filmoch, ktoré boli zamerané na jeden konkrétny druh. Mnoho druhový zvierací atack som prvý krát zhliadol až teraz, keď som si pozrel starší americký snímok "Deň zvierat" (Day of the Animals). V roku 1977 ho natočil režisér William Girdler. Ako dlhoročný priaznivec animal horrorových titulov som bol príjemne prekvapený. Výlet skupinky turistov do divokej prírody sa zmenil na boj o holý život. Nastal totiž vražedný "Deň zvierat". *** ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wow! Já jsem nadšenej takovej nářez jsem nečekal. Můžete opět jít a nacpat si svoje debilní hodnocení do řiti. Říkal jsem si, že by to nemuselo bejt špatný, ale nečekal jsem, že to bude až takhle hustý. Jo jo těžkotonážní béčkovej oldschol horůrek s perfektním námětem, atmosférou a fakt drásavou hudbou od Schifrina. Ozonová díra je svinstvo a ultrafialový záření není žádná prdel. Nejdřív zmagoří zvířata potom lidi. Jo přiznávám jsem asi neobjektivní mám totiž rád faunu obzvlášť když zabíjí lidi. Navíc je to další ukázka poctivý starý filmařiny. Dneska by každej debil šel a udělal ty zvířata digitální zatím co v roce 1977 bylo všechno real a cvičitelé dokázali se zvířaty neskutečný věci. Nečekejte nějakej velkej krvák nebo masakr spíš strhující nervák, kterej vás chytne od první minuty a nepustí až do konce. Jo a vypsychovanej Leslie Nielsen stojí fakt za to a jeho souboj z medvědem je fakt krutohustej. Doporučuju a udílím zcela neobjektivních 95% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem jako malej žral ale zároven jsem nesnášel scény s Nielsenem, snad chápete že já ho jako malej bral jako komedianta. Nicméně film i po letech má co nabídnout a poměrně rychle i uteče. Je tu sice moře chyb a naprosto hluchejch míst a zároven zápletka je spíše k smíchu ale na film se dost dobře kouká a má takovou slušnou atmosféru a neustále se tu i něco děje. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Díky změnám v atmosféře a UV záření se ze všech zvířat stanou nebezpeční zabijáci a z tohohle filmu se tak stává celkem solidní Animal Attack kterej už v dnešní předigitalizovaný době asi moc lidí neocení. Já ale nejsem fandou digitálních(CGI) efektů a vždy se raději kouknu na živá zvířata a práci s nimi. V tomhle směru film nabídne pestrou škálu záběrů na nádhernou faunu a flóru čehož si cením a za což ty 3hvězdy filmu rád udělím. Další film z mýho seznamu chci vidět kterej můžu vyškrtnout. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama