Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je Halloween a Mark je na koledě s Charlie. Omylem narazí na skupinku mužů, kteří měli stejné masky jako v jeho vizi. Rozhodne se je pronásledovat. Dylan (syn Loyda) sám odejde z nemocnice a dostane se do Markova domu. Demetri s Goughem naleznou po městě symboly modré ruky z Markovy vize. Jenis (z FBI) je v nemocnici, kde podstupuje náročnou operaci. K tomu všemu se na scéně objevuje Simon Campos (kolega Loyda). Řekne mu, že jenom proto, že má Loyd špatné svědomí, nepůjde jejich plán do kytek. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa opäť výrazne posúva vpred, začíname pociťovať ono naplňovanie budúcnosti už dá sa povedať že naplno a niektoré postavy to skutočne bolí. Čiže zároveň aj výborne fungujú interakcie postáv (ako som už spomínal naposledy), čo je samozrejme dosiahnuté aj postupným vývojom a šesť dielov je už dosť na to, aby mali tvorcovia látku poriadne ohmatanú a dokonale chápali svoje postavy. Spoločné stretnutie v "dome, ktorý je každého", je neuveriteľne silné a zaradil by som ho nejakého rebríčka top seriálových sekvencií ever. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Název této epizody je převzat ze stejnojmenné písně od Davida Bowieho, která vyšla na stejnojmenném albu v září roku 1980. (Trajektt)

Reklama

Reklama