Reklama

Reklama

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

(seriál)
  • Česko Záblesk budoucnosti (více)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2010), 15 h 46 min (Minutáž: 41–44 min)

Předloha:

Robert J. Sawyer (kniha)

Hrají:

Courtney B. Vance, Joseph Fiennes, Jack Davenport, Zachary Knighton, Peyton List, Sonya Walger, Christine Woods, John Cho, Brían F. O'Byrne (více)
(další profese)

Epizody(22)

Z ničeho nic se objeví tajemné světlo a téměř všichni lidé na světě padnou do bezvědomí. V tomto stavu před očima vidí vlastní život, jak bude vypadat za šest měsíců. Jednotka elitních agentů FBI se snaží záhadu vyšetřit a lidé si začnou uvědomovat, že budoucnost se vždycky může změnit. Najděte odpovědi a pronikněte ještě hlouběji do příběhu plného hádanek díky skvělému bonusovému materiálu. Uvidíte mimo jiné i celou sérii od pilotního dílu až po poslední epizodu. Uslyšíte, jak natáčení vnímali herci a štáb, a budete mít příležitost znovu prožít každý nečekaný dějový zvrat v celé sérii. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ZeldaZ

ZeldaZ (hodnocení, recenze)

Doporučili byste mi prosím podobný seriál s takovou zajímavou záhadnou zápletkou? Díky.

na příspěvěk reagoval Narcis

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

cze.Oi

ja to teda chapu tak, ze tvurci chteli naznacit ze kdyz se deje neco takhle extremniho (napr. velka zivelna katastrofa nebo prave toto), tak je opravdu mozny cokoliv - jako treba potkat klokana v ulicich velkomesta ... nadherne do tohodle zapadl. 

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Škoda, že to dopadlo takto, rozbehlo sa to úplne super, neuveriteľne ma to bavilo (istý čas som ho mal aj v TOP 10), no ukončili to z bezútešného hľadiska žiadneho pokračovania smutne.

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

Narcis

díky za uvítání. Mě se z toho konce nekonce zdál i sen, ale nepomatuji se, ale bylo to tak r. 2015 nebo 16.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

InaSe

Me se teda Flashforward taky moc libil (pilot mohli klidne davat v kine za polovicni vstupny), taky me stve ze to neni dokonceny, ALE na druhou stranu : kolik serialu je v dalsich seriich horsi ?? hodne, mozna by to tak dopadlo i zde a dale to dava prostor pro zmenu - hledat jinej serial klidne z jinyho zanru ... musime se proste smirit s tim, ze dalsi dily uz nebudou a hledat pozitiva ... jinak ten Firefly je taky husta jizda ... jinak pokud neznas serial ALIAS nebo Za rozbresku, tak jdi do toho - pokud mas rada tajemno, fakt dobrou akci, serialy na pokracovani, tak vitej doma ...

na příspěvěk reagoval InaSe

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

Pilda17

Tenhle seriál patřící do velké skupiny seriálů, co zrušili a pařící do skupiny zrušeno z blbosti bez pořádného konce.

Dnes jsem to dokoukala a bála se jak to dopadlo a...................vy víte. Moc moc se mi to líbilo, ale není tam ten konec příběhu, protože on neskončil, ale pro nás bohužel ano. Tedy snad jen zatím. 

No, ale měl jedno štěstí, že má celou sérii a že byl vysílán v ČR. Já znám jeden seriál, taky zrušen z blbosti bez pořádného konce, no sice dostal celovečerák vymodlený fanouškama, ale stejně to nemá ten konec příběhu.Ten serál se jmenuje Firefly a má už skoro 11 let 14 dílů (podle všeho to je tak půlka původně plánované 1.série.)i přes to, co pro svět sci-fi znamenal a to znamenal a pořád znamená hodně, inspirovalo se tím hodně tvůrců, i přes to do dnes nebyl seriál nikdy vysílán v ČR, takže nehrozí, že vám to dabing znechutí, když není. Ano jsem fanda Firefly. 

No nezbývá než doufat jako hnědokabátníci v naději na pokračování.

na příspěvěk reagoval Narcis

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

To jako vážně nebude další série? Ani se to nijak neplánuje pokud by se sehnali finance?

na příspěvěk reagoval InaSe

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Bechy333

Ano, spravne - je to v Los Angeles - pozna se to podle centra mesta - vysoke domy a kolem rovina a dalsich staveb (Westin Bonaventure hotel - sklenena budova nebo nadherne nadrazi Union station)

na příspěvěk reagoval Bechy333

 (hodnocení, recenze)

agentmiky

pokud na ulož.to napíšeš "FlashForward 22" vyhodí ti to dvoudíl.... jinak tam je i "21" v 720p, ale "22" sem tam nenašel!

agentmiky

agentmiky (hodnocení, recenze)

Nevíte náhodou někdo,kde bych mohl sehnat poslední dva díly(21 a 22)?Všech dvacet jsem už viděl.Moc díky za odpověď

 (hodnocení, recenze)

Lazyt

právě to že je jednom jedna série tomu seriálu uškodilo nejvíc!

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

Novodobí Ztraceni přicházejí (ale těm se nic nikdy nevyrovná), hned po první episodě..se mi kolem hlavy točí spousta otázek a bez žádných odpovědí..naprosto mysteriozní a dokonce i strašidelné..tento seriál bych vyděl alespon na 5 serii..ale co se dá již dělat

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

kery-: moje řeč - teď jsem se díval o víkendu na pár vydařených scén ... a ten konec ?? na tom by se dala klidně postavit další celá série ... jinak jsem si všim, že tvůrci seriálů rádi využívají Los Angeleský nádraží Union aby tam natáčely zajímavou akci - tento seriál do tohoto spadá ...

AjáTka

AjáTka (hodnocení, recenze)

Sartorius: tak to sem neviděla, jen znám Nathana Filliona z Dr Horribla :D

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

AjáTka: já si tuhle otázku kladu spíše u Firefly :-/ i když odpověď částečně znám a spíše by mě zajímalo, proč ho FOXové úmyslně tak potopili...

AjáTka

AjáTka (hodnocení, recenze)

kery-: nechápu, jaktože takovej zajímavej seriál neměl sledovanost.... :/

kery-

kery- (hodnocení, recenze)

I po 3 letech si na těch pár dílů vzpomenu a pořád mě SAKRA SERE jak to se seriálem dopadlo! Točí se tolik kravin a něco kvalitního jako je tohle šanci nedostane? achjo :(

 (hodnocení, recenze)

Tak na 5* to nakonec nebylo, ale to nic nemění že chci další řadu!!!! HNED!

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

nevytáhne, začátek je hodně slibnej, postupně sem byl i rád že to skončilo...

 (hodnocení, recenze)

po 11 dílech mě to konečně pořádně chytlo! snad to bude lepší a lepší = zatím 4* snad se to vatáhne i na 5*

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

no práve som dokukal a kurva musí byž druhá séria, veď ten koniec! KURVA JA CHEM 2. SERIU!!!

BoncheR

BoncheR (hodnocení, recenze)

Neviete náhodou či budú vysielať aj druhú sériu tohot seriálu.? vďaka

 (hodnocení, recenze)

No mě právě Ztraceni vůbec nechytli ale tak zkusím tomu třeba dát více času...Viděl jsem jen první dva díly...

 (hodnocení, recenze)

Petross666: ehm.. tak to už mlčím a ode mě už žádný další comment. Zjevně se nedívám tolik na Beverly Hills jako ty.

Petross666

Petross666 (hodnocení, recenze)

.maggie.: jj :) za to scifi davam ty dve hvezdy. Ale mam na mysli to spatny krimi v serialu, to travny vysetrovani, ty agenty FBI, kterejm se neda verit ani minutu v kuse, ze to myslej vazne.. Beverly Hills roku 2009 :)

 (hodnocení, recenze)

Petross666: Nic není reálné? Proboha to je skandál! Vždyť jde o sci-fi seriál, že:D Proč se nedíváš na dokumenty?:-p

Petross666

Petross666 (hodnocení, recenze)

Tento serial ma napad, kterej me nuti ho dokoukat dokonce (protoze vim, ze ma jen jednu serii ;)) ale vzhledem k vysokemu hodnoceni mi prijde, ze jsem jedinej, kdo vidi jak strasne spatnej je. Ani jedna scena neni uvritelna, nic neni realne. Koukam prave na cca 14. Dil a chytam se za hlavu. Omg! Nemyslici konzumni unaveny divak je tady na musce. Nejlevnejsi serialove napady tu srsi jeden za druhym, cekam kdy nekdo vystreli z luku a primeje tak chudak automobil k explozi! Bezduche dialogy, bezduche tvare (chapu, ze diky scenari nemel nikdo jinou volbu). Dokoukam to, ale teto serial me muze jen stezi prekvapit. davam ** a preju si aby se podobnyho tematu priste chopil nekdo jiny (mozna detska divize rumunske TV by to zvladla lip) nebo abych nepodlehl pokuseni priste se na podobnou sracku koukat.

 (hodnocení, recenze)

kolda5: Zkoušel jsi Ztraceni nebo LOST? Protože třeba takovej Sayid  mluvící plynulou češtinou, to přicházíš o polovinu zážitku.

 (hodnocení, recenze)

no na Event se těším ale asi si budu muset ještě dlouho počkat než bude v češtině :-(
Battlestar Galactica, mě nebaví sci-fi, takové ty vesmírné lodě apod..Opravdu čistě seriály Útěk z vězeni, Spiknutí, za rozbřesku, FlashForward  ale vypadá to,že zásoba bohužel došla :-(  Jednu dobu jsem to zkoušel ze seriálem ztraceni ale nechytlo mě to :-(

Reklama

Reklama