Reklama

Reklama

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost

(seriál)
  • Česko Záblesk budoucnosti (více)
Drama / Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2010), 15 h 46 min (Minutáž: 41–44 min)

Předloha:

Robert J. Sawyer (kniha)

Hrají:

Courtney B. Vance, Joseph Fiennes, Jack Davenport, Zachary Knighton, Peyton List, Sonya Walger, Christine Woods, John Cho, Brían F. O'Byrne (více)
(další profese)

Epizody(22)

Z ničeho nic se objeví tajemné světlo a téměř všichni lidé na světě padnou do bezvědomí. V tomto stavu před očima vidí vlastní život, jak bude vypadat za šest měsíců. Jednotka elitních agentů FBI se snaží záhadu vyšetřit a lidé si začnou uvědomovat, že budoucnost se vždycky může změnit. Najděte odpovědi a pronikněte ještě hlouběji do příběhu plného hádanek díky skvělému bonusovému materiálu. Uvidíte mimo jiné i celou sérii od pilotního dílu až po poslední epizodu. Uslyšíte, jak natáčení vnímali herci a štáb, a budete mít příležitost znovu prožít každý nečekaný dějový zvrat v celé sérii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Djkoma k tomuto seriálu (1)

FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (2009) 

Seriál je u konce, bohužel zvládl jen první sezonu, ale nedá se nic dělat. Vysoká očekávání, vysoké rozpočty a nutnost stát se hitem stála celé osazenstvo místa a velmi potenciálem nabitý příběh je u ledu. Je to škoda? Rozhodně ano, první půlka je plná rozpaků, ale co se odehraje poté, se dneska dá nazvat jen precizně zvládnutou resuscitací. Děj se rozjede na plné obrátky, ani na minutu nenudí, postavy dostávají větší smysl i hloubku a celý kolotoč směřuje k jistému, známému, ale nutnému konci. Tempo i atmosféra příběhu, v kterém jsou někteří napřed ne proto, že scénárista chce, ale protože viděli (ano opravdu viděli) budoucnost, má úplně jinou šťávu a já jen doufám, že třeba jednou, se seriál obnoví a ukáže, jak druhou sezonu udělat nezapomenutelnou, stejně jako druhá část té první. I samotné finále stálo za to. (seriál viděn celý) ()

Reklama

Reklama