Reklama

Reklama

Stefan podnikne drastické kroky, aby zjistil skutečný důvod Katherinina návratu, a je šokován, když odhalí nová tajemství o tom, co se stalo v roce 1864. Damon se uchýlí k novým metodám řešení problémů s Masonem. (HBO Max)

Recenze (3)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. díl. Stephanovi se zdá o plese v roce 1864, kde byl s Katherine. Ve snu uvidí spolu Damona a Elenu. Když se probudí, vedle něj leží Katherine. Ten si to uvědomí až později. Když se z ní snaží vyzvídat pravý důvod návštěvy, tvrdí, že je tu kvůli němu. Snaží se k ní dostat, a povede se mu to. Při romantické chvíli ji vpíchne železník a uvězní. Poté se od ní ve vězení dozvídá historii z roku 1864. Jak se jí povedlo přežít, jak skutečně milovala Stephana a dokonce i on jí. Nakonec také domluvu s tehdejším členem Lockwoodů a o ortoklazi, záhadném měsíčním kameni. Jenna pořádá grilování a pozve Damona, Alarica a Masona. Damon a Alaric mají silné tušení, že je Mason vlkodlak, a jelikož má Damon teorii o stříbře fungující jako zbraň na vlkodlaky, pokusí se toho využít. Bohužel se mýlil a stříbro nefunguje, akorát si zadělá na problémy. Elena tráví čas s Caroline a popisuje ji nedostatky ve vztahu. Má totiž se Stephanem tušení, že se Katherine dostala právě k ní a ona ji donáší. 80 procent. ()

-marti-

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dialog upíra s vlkodlakem: "I always pegged you for a lone wolf!" - "Oh, I'm sure I wasn't half the lady-killer you were." ("Chodil jsi s tolika dívkami? Vždycky jsem tě tipoval na vlka samotáře!" "Určitě jsem nevyrval srdce tolika holkám, jako ty.") :-D ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama