Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katherine se vrátila na Zemi. Její plán vychází na 100 %. Poslední naděje města leží v rukou zachránců. Bonnie by díky jistému kouzlu mohla zabránit té apokalypse. Pokud se to nepovede, následky budou katastrofické. Bratři se mezitím postarají, aby Katherine nepřekážela. Podaří se jim zachránit město? (Varan)

Recenze (6)

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z najlepších finále aké som videl. Ako píšu kolegovia, emočne to bolo ťažké zvládnuť a nemám problém priznať sa, že som si teda riadne poplakal. Rozlúčka veľkolepá, koniec krásny a som rád, že sa takto rozlúčili s každou postavou ktorá niečo pre príbeh znamenala. Stefan mal pravdu : I was Feeling Epic. Vampire Diaries ďakujem za všekto. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. a poslední díl 8.série, celého seriálu. Poté, co Bonnie málem zemře, uvidí v záhadném prostoru podobném nebi Elenu. Katherine se za ni převleče a na chvíli zmate Damona a Stephana. Jak plyne čas a Vicki zvoní na magický zvon, vymyslí Damon způsob na odvedení pekelného plamenu. Aby zabili Katherine, musí ji zasáhnout v mrtvém stádiu právě tato síla. Vicki s dvanástým odbitím umírá. I když Damon ovlivnil Stephana, aby ho nechal s Katherine zemřít, Stephan si vzal sporýš a obětoval se místo něj. Jemu samotnému dal svoji krev a z Damona se stal člověk. Bonnie málem umírá, ale s pomocí svých předků dokázali plamen vrátit zpět do zvonu. Následně zlomí Kaiovo kouzlo a probere Elenu. Ta se sejde s Damonem na pohřbu Stephana. Caroline a děti s Alaricem jedou do bezpečí, ale nakonec se vrací do Mystic Falls, kde Alaric zakládá školu pro nadpřirozené. Bonnie plní slib, jenž dala Enzovi, a Jeremy se vrací do města jako pomocník ve škole. Všichni se nakonec setkávají v nebi, jak Elena se svými příbuznými, tak i Damon se Stephanem. 90 - 95 procent. ()

Reklama

Reklama