Reklama

Reklama

Hrdinou třídílného filmu S. Rudolfa je dospívající kluk Honza (D. Rous). Po smrti otce žije jen s matkou (M. Dvorská) a babičkou (J. Štěpničková). Jenže máma se právě zamilovala a rozhodla se nebýt už sama. Honza spřádá plány s největším kamarádem Matyáskem (J. Vytasil). Je to podnikavý tlouštík, jehož snem je vydělat nějaké peníze, aby si mohl koupit loď. Honzovi vadí maminčina nová známost. Když maminka pozve sympatického Jaromíra (R. Brzobohatý) na oběd, Honza se namaškaří, chová se jako retardovaný a nakonec od stolu uteče. Ve svém pokoji trucuje… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

sator 

všechny recenze uživatele

Vytasil, první kapitalistický pionýr 😁 Překvapivě svěží dílko prosto dobových manýr a stereotypů, z dob tuhé normalizace... Druhý a třetí díl už slabší...přidal jsem: Hudba: Josef Boháč ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních barevných seriálů, který je dílem spisovatele Stanislava Rudolfa, líčí ve třech epizodách život dospívajících chlapců na malém městě. Klukovská dobrodružství, plná odvážných i kurážných výprav do nedalekého okolí, sceluje v druhém plánu příběh Honzovy ovdovělé matky, která navazuje nový vztah, jenž se neobejde bez komplikací. Režisér Ludvík Ráža obsadil do hlavních – dětských – rolí zajímavý a sympatický herecký dorost (Daniel Rous, Josef Vytasil, Gustav Bubník, Marie Horáková, Zuzana Bydžovská a další), který společně se svými dospělými protějšky vytvořil na place velmi příjemnou atmosféru. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tridilny serial z dob pestrobarevneho socialismu ala cssr...bylo tam vsechno co by clovek cekal, ale celkove me to teda nudilo. Parta deti nemusi byt vzdy zabavna jako rychlosipaci nabo "Kamaradi"... ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"A náš pionýrskej oddíl bude nejbohatší v celým okrese!" Nebojte se, nejde o nějakou pionýrskou agitačku. Naopak, o příjemný venkovský rodinný seriálek se spoustou našich skvělých herců v mladší i starší podobě. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Matyásek Josefa Vytasila zatím po 1. díle nejzábavnější dětská postava. Shlédnuto celé a je to pohodový dětský snímek a jako nekorektní obdivovatel odkazu našeho Moravského klenotu z Ivančic Vladimíra Menšíka musím o5 konstatovat , že jeho kratičká rolička ve 2. díle to prostě zase pozvedla o desítky procent výš. Ten kde se ukázal , tak to prostě stálo za to. ()

Reklama

Reklama