Reklama

Reklama

Zpátky do školy - Série 6

(série)
USA, 2015, 5 h 52 min (Minutáž: 24–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Ryan Ridley, Abbey McBride, Jae Suh Park, Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, Jim Rash, David Neher (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Studijní skupina v Greendale je sbírka zkrachovanců, kteří dostanou lekce o životě a o tom, že podivnosti se přitahují. A možná to celé spěje ke slavnostnímu konci. (Netflix)

Recenze (14)

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3* dávám spíš ze soucitu a nostalgie. Stále se to snaží, ale už to prostě je daleko za zenitem, vyčpělé, vaří to z vody a nemá to pořádně co nabídnout. Stará energie, kterou 5. řada trochu obnovila, je už nenávratně pryč a většinu čas je to už jen čekání na milosrdný konec. Který tedy nebyl úplně špatný, jen měl přijít už na konci 5. řady, ne až po šesté. ()

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejslabší řada, která snad ani neměla vzniknout. Na místo dvaceti minutových epizod jsme dostali půlhodinu doplněnou o naprosto zbytečné scény, který celý dojem něčeho, co se dalo považovat za decentní díl, zkazil na trapnou slátaninu. Nevím, co jsem to viděla, ale rozhodně to nepovažuju za Community. Chápu, že bez tří hlavních postav se prvním sériím jde těžko vyrovnat, ale tahle řada ztratila veškerý vtip a jiskru.  Nové postavy se mi na začátku taky moc nepozdávaly, ale člověk si na to už po pár dílech zvykne, i když nemůžu říct, že bych si je oblíbila. Něco tomu vždycky chybělo. To ani nemluvím o tom, že většina epizod byla tak strašně nudná a taky tam nechybělo nějaké promlouvání do duše. Jeff, Abed, Annie a Britta se také dost lišili od lidí, které jsme viděli v prvních sériích. ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frankie byla skvělá. Ale přiznám se, že jsem si ji po prvním koukání vůbec nepamatovala. V paměti mi nejvíc zůstala původní parta s Troyem, Piercem a Shirley a bylo to pak bez nich jako na houpačce. Některé epizody byly opět vtipné a originální, ale ten původní cast jim většinou skutečně chyběl, ta chemie prostě nebyla kompletní. Přestože se vše krásně uzavřelo, neztrácím naději, že se jednou dočkáme filmu. "You just stopped being a study group. I hereby pronounce you a community." 🩷 #andamovie ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední výkřik, který byl produkován pro Yahoo namísto NBC. Poslední série jede už jen ze setrvačnosti. Už to měli dávno skončit. Nefunguje to. Už v 5.sérii to lámali přes koleno. Jeffrey byl od začátku tak atraktivní postava - motivovanej, ostřílenej a uvědomělej muž. Teď pracuje jako učitel (je mi jich líto, ale v dnešním systému jsou učitelé spodina společnosti) a stal se z něj alkoholik. Abed je bez Troye jako chléb bez másla. Britta je lidská troska a Annie jen vystavuje svý výstřihy. Rozpočet určitě měli, protože v každý epizodě je nějakej cameo / štěk nějaký celebrity, ale to tenhle seriál nemohlo zachránit. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série je průměr... ale aspoň docela vyrovnaný průměr. Vlastně abych byl fér, tak v rámci komediálních sériálů obecně je to spíše lehký nadprůměr. Jen to prostě víc zabolí, když nějaký seriál milujete, jde o jednu z nejlepších komediálních věcí z Ameriky a pak následuje takový pád. Každopádně v šesté sérii se tvůrci fakt snaží, pořád je to ujetý a v lecčem jiný komediální seriál. Příběhy mají často hodně dobrý námět, ale zpracování je téměř vždy průměrné. Díly mi připadaly delší a někdy jsem se skoro až nutil je dokoukat. Musím však přiznat, že často mě pak za to Community odměnilo vyvedeným závěrem s dobrým nápadem či zvratem. Máme tu nové postavy, které nejsou vůbec špatné, netlačí se s nimi na pilu... ale vůbec to tak mezi nimi nejiskří a není to prostě ta fantastická parta z prvních sérií. Úplně poslední díl má dobrý nápad (postavy se loučí a nadhazují nápady na to, jak by mohla vypadat možná 7. řada seriálu), který je i dobře zpracovaný, takže jde o vyvedené finále. Obstojný konec seriálu, který úplně nenaštve, není vyloženě špatný, jen prostě... to není ono. (6/10) ()

Galerie (97)

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody hraje píseň „Ends Of The Earth“ od Lord Huron. (Duoscop)

Reklama

Reklama