Reklama

Reklama

Zpátky do školy - Série 3

(série)
USA, (2011–2012), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Kamera:

Gary Hatfield

Hrají:

Shangela, Sydney Mikayla, Jeff Hiller, J.P. Manoux, Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover, Jim Rash (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Šílená parta výstředních postaviček v čele s vyloučeným advokátem Jeffem Wingerem se vrací do školních lavic v další řadě tohohle sarkastického sitcomu. (Netflix)

Recenze (14)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je těžké srovnat třetí sérii s druhou, která nastavila laťku velmi vysoko. Abedova postava stále funguje jako spojka mezi příběhem a divákem, Donald Glover jako Troy má stále dokonalé komické podání. Jejich přátelství je asi nejvýraznější prvek třetí série. Z toho seriálu je prostě cítit uvolněnost, tvořivost, hravost. Některé epizody, jako ta se sedmi časovými osami, znovu boří představy toho, jak může vypadat televizní sitcom. Některé příběhové linie se táhnou přes vícero epizod (Changův vzestup a pád, Troyovo studium klimatizačních jednotek). Poslední epizoda vrací vše do normálu a lze u ní i skončit. Seriál Community totiž jako mnohé jiné seriály umřel dřív, než se formálně přestal točit. Podle jednoho názoru právě po 3.sérii s odchodem tvůrce, Dana Harmona. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, začíná to být čím dál větší utrpení. Začátek vyloženě katastrofální, první dobrý díl až páty, tradičně Halloween, ale jinak opravdu těžký průměr. Nechápu, co udělali s Brittou?! Absolutně hloupá, nudná a děsně afektovaná - cože? Taková přece na začátku vůbec nebyla, navíc to v 18. díle řekne sám Jeff, že ji považoval za inteligentní. Další dobrej díl až! 17. speciál ve stylu "law and order" což bylo teda opravdu skvělý. Ale teda aby na každých hodně průměrných 10 dílů, byly dva skvělí, mi přijde málo :/ ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, třetí sezóna podle mě nebyla dobrá. K mému vlastnímu překvapení u mě i přes shodné hodnocení dopadly jednotlivé epizody lépe než ty z předchozí řady. Odpadoval jsem tentokrát, tuším, jen jednou, několik dílu mě zato ale opravdu mocně bavilo, takže mě ve výsledku dost mrzí, že se do toho tvůrci víc neopřeli a neudrželi vyšší kvalitu po delší dobu. / Poučení: Hrdě se postav tyranii! Ale raději před ní nestůj úplně sám. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že třetí řada se zaměřuje především na příběhy, které jsou spíš dojemné. Máme tu spoustu parodií, nebo spíše stylizací, např. díl ve stylu Law and Order či válečného dokumentu. Tohle lidem z Community fakt jde, ale je to na úkor vtipů, kterých najednou není tolik nebo nejsou až tak podařené. Co se týče vývoje postav, tak Pierce je tu zničehonic hodnější, zatímco hlavním padouchem se místo něho stává Chang. Ke konci se z něho stává jakýsi diktátor, a to musím říct, že prča je. Pořád skvělý seriál. (8/10) ()

Galerie (158)

Zajímavosti (43)

Reklama

Reklama