Reklama

Reklama

Zpátky do školy - Série 4

(série)
USA, 2013, 4 h 46 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Kamera:

Gary Hatfield

Hrají:

Ian Roberts, J.P. Manoux, Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Alison Brie, Donald Glover, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Greendaleská státní škola nepřestává přitahovat všelijaké „aspirující“ intelektuály ani ve čtvrté řadě tohohle sarkastického sitcomu. (Netflix)

Recenze (13)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je znát, že Dan Harmon odešel. Postavy se chovají jinak, než jsme je za poslední 3 série poznali. Příběh recykluje, humor je nucenej. Pryč je ta hravost, na kterou jsme byli zvyklí. Noví scénaristi se asi snažili napodobit Harmona a zároveň to udělat podle sebe - a ve výsledku ten seriál znásilnili tak, že se na to nedá koukat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna to u mě sice dotáhla na stejné hodnocení jako obě předchozí, ale slovo dotáhla jsem nepoužil náhodou. Řada sice obsahovala pouze poloviční počet epizod, ale jejich děj byl pro mě po většinu času tak nezajímavý a nudný, až se mě zmocňoval pocit, že to snad neskončí. Tvůrci seriálu mocně recyklovali staré nápady, zasahovali do povah jednotlivých postav a produkovali nadměrné množství moralit a těch jediných pravých hodnot, které bychom měli všichni vyznávat, až zapomněli na takovou nepatrnou drobnost- humor. / Poučení: Přestože ti něco oficiálně zabere méně času, může se ti to zdát nekonečné. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada, která nemá skoro nic společného s předchozí. Z originálního sitcomu plného humoru a často posouvajícím hranice se stala velmi tuctová záležitost, založená na rodinných hodnotách, občas se snažící okořenit to vtipem, ale v mnoha případech na humor prostě rezignující. V takový okamžik zřejmě doufají, že lidem bude stačit vidět Britu (nebo někoho jiného) jak je Britou (nebo někým jiným), aby se pobavili, ale to není aktivní snaha o humor, to je prostá karikatura a snaha těžit ze spojení lidí s postavou. Většina postav je už opravdu spíš karikatura, ale nijak vtipně podaná karikatura. Jeff je pak obyčejný kladný protagonista a je cítit, že noví autoři mají rádi Abeda a snažili se ho hodně normalizovat.  Někomu může rodinné zaměření vyhovovat, ale já jsem na seriálu oceňoval hlavně jeho vtipnost a neustálé objevování nového a tahle řada nic takového nenabídla. Obrovské zklamání. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téhle série jsem se opravdu hodně bál, protože odešel showrunner Dan Harmon. Ale je to úplně v pohodě. Stejně jako 3. série je to hodně příběhové, ale dokonce bych řekl, že vtípky jsou tu lepší. Chang předstírá, že má amnézii (pardon, changnésii), a Britta je teď trhlejší - ale nijak se v tomhle ohledu netlačí na pilu, takže mi to nakonec přišlo taky fajn. Opět se tu různě experimentuje s formátem, ale když se změní v maňásky ve stylu Mupetů, tak je to opět kvalitní, dobře napsaný díl. Za mě velice dobrá série, která se sice nechytá na epický začátek, ale to se nechytá ani třetí řada. (8/10) ()

Galerie (431)

Reklama

Reklama