Reklama

Reklama

Zpátky do školy - Série 2

(série)
USA, (2010–2011), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Dino Stamatopoulos, Richard Erdman (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Odpadlíci z Greendaleské státní se v druhé řadě sitcomu vrací s ještě střelenějšími názory na lásku, život a přátelství. (Netflix)

Recenze (12)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy se trochu vyvíjí, většinou docela zajímavým způsobem, takže člověk nemá takový pocit repetetivnosti. Snad jen Chang mně přišel zajímavější v 1. řadě, kde je sice loser, ale může zneužívat své autority. Zde o ní přišel. V roli "záporáka" ho nahrazuje Pierce (možná v reakci na to, jak se i v reálu stranil hereckému ansámblu), což je někdy docela síla - je z něho takový Cartman seriálu. Kvalita dílů je podobná jako u první sezóny, možná jen ubylo epických dílů. Je tu opět další paintball, tentokrát jako pocta westernům a to dokonce dvoudílná. Je to fajn záležitost, ale první paintabll byl určitě lepší. Na druhou stranu je ve druhé řadě vánoční epizoda, v níž se Abed nervově zhroutí a vnímá svět jako pohádku, v níž jsou všichni z modelíny v stop-n-motion animaci. Tenhle díl absolutně miluju, kreativita a fantazie tvůrců v ní jede na 200 %, je to vtipné, úžasně to dodržuje formát pohádkového žánru a taky je to zatraceně dojemné. Těhlech 20 minut by myslím mohlo obstát i jako samostatné dílo, je to naprostá bomba. Celkově další parádní řada vynikajícího seriálu. (9/10) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita seriálu šla ve druhé sezóně dolů. Má hodnocení byla v této řadě sice mnohem vyrovnanější než v předchozí sérii, držela se ale, bohužel, velmi nízko. Tentokrát jsem se už nevyhnul ani odpadování, a to jen odráží, jak jsem byl nespokojen s tím, co tvůrci předvedli. Nebo spíš nepředvedli. Příliš to nechápu, postavy a prostředí byly přece ideální k tomu, aby se mohli scénáristé naplno vyblbnout. / Poučení: Minimalizuj svá očekávání. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak v podstatě se opakuje scénář z první série. První díly jsou spíše zklamání z očekávání, ale tentokrát už to začíná nabírat na obrátkách už v šestém díle, sedmý je skoro dobrý a osmý je už fakt vtipný a od devátého už regulérně netrpělivá čekačka na další díly. 85% ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už je to fakt jízda od prvního dílu. Je vidět, že seriál dostal mnohem větší rozpočet a tvůrci mohou dál posouvat hranice a zkoušet stále troufalejší popkulturní náměty - někdy až stylem parodie. Více prostoru dostávají i vedlejší postavy, např. Leonard, který i ve své malinké roli vždy strhnul celou pozornost na sebe nebo děkan Pelton. Herci jsou taky mnohem více uvolnění, je vidět, že si hraní užívají a splynuli se svými postavami. Ty se hlouběji rozvíjejí a dynamika mezi nimi se také podstatně mění - vzniká nejlepší přátelské duo vůbec, Troy & Abed, Britta začíná hrát spíš bláznivou cat lady roli. Pierce je stále extrémní ve všech směrech. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dotažená forma toho, co nastolila ke konci první sérka. Prakticky neustále stoupající tendence překonává i mírné zaškobrtnutí 11. epizody, která krom formy nemá moc jak uchvátit obsahem. Vše ostatní ale bez výrazných přešlapů. ()

Ronniesmithx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série tohoto seriálu rozhodně nebyla zklamáním a rozhodně se nebojí kontroverze. Stejně vtipná a možná dokonce vtipnější než série předchozí. Dozvídáme se toho více o hlavních hrdinech a vedlejší postavy také dostávají více pozornosti a jsou zábavnější. Troy a Abed tvoří nezapomenutelné duo. Advanced Dungeons & Dragons, Aerodynamics of Gender, A Fistful of Paintballs a USA Conspiracy Theories and Interior Design... To všechno jsou brilantně vymyšlené epizody a za mě jedny nejlepší ze série. ()

Reklama

Reklama