Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Anchi k tomuto seriálu (1)

Zpátky do školy (2009) 

Už po pár dílech musím říct, že se dobře bavím a ani mi nevadí, že většina postav charakterově připomíná postavy z jiných seriálů. Dialogy jsou vtipné a některá "moudra" jsou občas opravdu moudrá. Jako velké plus považuju pomyslnou třešínku na dortu v podobě závěrečných scének, u kterých se mi ještě nestalo, že by mě nerozesmály. SPOILER / s01e07 - Annieina Halloween party - Abed v obleku Temnýho rytíře mě rozsekal :D / s01e11 - od týhle epizody miluju Abeda (výraz při páce s Tylerem absolutně odzbroující) / od 12 epizody a od scény při závěrečkách španělštiny je mým dalším oblíbencem seňor Chang. A vůbec, tenhle vánoční díl je zatím nejvtipnější (spojení s rozdílnými náboženstvími včetně Jeffova angosticistickýho názoru) / e15 - naprosto boží scéna po větě "Ok, maybe we are not a family, maybe it's more complicated, because unlike a real family there is nothing to stop anyone of us from looking at any of the others as a sexual prospect." // 2. série v prvních dílech lehce slabšího rázu, ale pořád fajn. / e06 - čumím jak puk na epizodu se zombíkama / e18 "Oh hey, isnt that reason to leave?" // 3. série e02 - Pierce "I told u to stop playing Operation on me!" / e04 "Troy and Abed's new apartment" - Abedův přemrštěnej úsměv :D / e07 - "Jeff, are u...?" ... "I liked Horsebot 3000." / e14 - polštářovej Pierce připomněl Troye obmotanýho lepenkou na dveřích koupelny / e15 - 'best friends best friends baking a cake' pozdrav END OF SPOILER A teď jsem smutná, že nemám na co koukat :( ()

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama