Reklama

Reklama

Zpátky do školy

(seriál)
Trailer 1
USA, (2009–2015), 41 h 26 min (Minutáž: 22–29 min)

Tvůrci:

Dan Harmon

Hrají:

Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Donald Glover, Alison Brie, Yvette Nicole Brown, Chevy Chase, Ken Jeong, Jim Rash, Shelby Rabara, Twink Caplan (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(110)

Jeff Winger, právník, jehož diplom byl zrušen, musí zpět do školy, konkrétně na veřejnou vysokou školu v Greendale. Stává se členem studijní skupiny, do které také patří Pierce, sexista důchodového věku, Britta, mladá atraktivní žena s nízkým sebevědomím, Shirley, čerstvě rozvedená afroameričanka, Abed, závislák na popkultuře, Annie, mladá perfekcionistka a Troy, bývalá středoškolská fotbalová hvězda. Co taková skupina dokáže předvést, se brzy uvidí. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele HoneyBunny k tomuto seriálu (1)

Zpátky do školy (2009) 

Alelujá, konečně znovu seriál s inteligentním, svěžím humorem takové ráže, že spadnete smíchy z křesla. Na vysoké škole Greendale se sešla partička studentů, kterým scénáristé napsali krásně různorodé osobnosti: egoistický holkař Jeff, nezávislá feministka Britta, černošská křešťanská mamča Shirley, ex-drogově závislá slušňačka Annie, přitroublý fotbalista Troy, roztomilý xenofobní důchodce Pierce a můj oblíbený geek Abed. Právě díky posledně jmenovanému může Community odkazovat a parodovat řadu filmů a seriálů od MASH po buddy movies. Ale ty jsou jen lákavou polevou nad tím hlavním chodem - skvěle napsanými postavami s úžasnou chemií. Sledovat je při hláškování je opravdu slast. Naši partičku, která se původně scházela jen kvůli účení španělštiny, doplňují bizardnosti jako socha Luise Guzmána, školní maskot Human Being (skvělý running joke!) nebo ředitel školy, který vypadá jako Moby. Jen se modlím, aby tahle kvalitka ještě pár sezon vydržela. (Edit: Seriál vydržel, kvalita bohužel ne...) ()

Související novinky

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

Stranger Things, Bladea a další čekají odklady

07.05.2023

Stávka scenáristů je momentálně v plném proudu. O tom, proč a za jakých okolností vznikla, jsme vás informovali před pár dny, nyní už ale navíc známe i prvních několik obětí této nepříjemné situace.… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Donald Glover si zahraje mladého Landa

Donald Glover si zahraje mladého Landa

22.10.2016

Letos v prosinci nás čeká Rogue One, první hraný spin-off Star Wars, a v květnu 2018 z hlavní ságy vybočíme znovu. Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street, Lego příběh) chystají sólový film s mladým… (více)

Reklama

Reklama