Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

Skleena 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanda různých úchyláren, ale tohle bylo chvilkama moc i na mě :) Docela jsem čuměl, co za herecký ansámbl se tam sešlo. Na druhou stranu... za pokus to stálo. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Znám křišťálovou studánku, kde nejhlubší je les. Tam McBride božsky hláškuje a Portmanka chodí nahoře bez. Tam ptáci skáčou z poklopců, a kozy z blůzek ven. Tam hulí se a chlastá, co hrdlo ráčí jen. Když utnou vtípky divoké a odmyslíte si většinu cameo hvězd, pořád zatraceně dobré fantasy, to jakžtakž jest. 8/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší srandu, ale tady se pořád jen kecalo a kecalo a zábava nikde. Já se docela nudil. Jeden brácha srab druhý zase naivní až hrůza. Děj u těhle filmů je nulový ,ale naštěstí není ani podstatný. Příště více vtipu. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Fantasy trip, kde hulení nebylo tak zábavné jako střet silné ženy a slabého muže ve "středověkých" reáliích. Pobavila mě zmínka o tom, že tvůrci scénář psali s ohledem na děj a až pak tam sázeli vtípky, což je někdy poznat v tom, že si myslí, že sprostá mluva na vtipnost stačí. Jako kdyby někdo nepodchytil správně timing. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Střeštěná komedie plná nechutností, oplzlostí, narážek na sex, penisů a vagín, ale má sakra koule. Nasmál jsem se celkem dost a věřte nebo ne to od komedií očekávám. Navíc jsou zde hodně vydařené efekty a celkovým dojmem na mě zapůsobila hodně vydařeně. 75% ()

vykur! 

všechny recenze uživatele

Belladonna: How are you going to make me love you? Leezar: If your vagina is anything like my hand, there will be no problem. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1115. hodnocený film: Tak trochu pohádka naruby, kde jde princovi o zásun, kozy a ještě je zbabělý. Film je to hodně zstřeštěný a určitě není určen primárně pro děti a mládež. Ba naopak. Mně je 24 a byvil jsem jsem královsky. V této dobrodružné rodinné fantasy pohádce se setkáte s bojem dobra i zla, krásnými dámami, spoustou vtipu, akce a hlavně dobrého konce, na který všichni čekali. 5* mu dávám nejen pro krásnou Natalii Portman, ale i za ten nápad skloubit tolik filmových žánrů. 5* ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda, z to, že mě to asi třikrát doopravdy rozesmálo a jedna za Natálku ;-). Jinak slabota, i Pár pařmenů bylo vtipnější a s daleko menšími náklady. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam tolik fekálního humoru (ne, že bych se nesmál) a místo toho větší důraz na vtipy jako takové, rozhodně bych neváhal s plným hodnocením. I když jsem se občas ošíval, tak to ještě pořád byla neskutečná prdel, napadající všechna fantasy bez jakýchkoli servítek. Doufal jsem ve skvělého McBridea, ale Franco ho mnohonásobně překonal. 90% ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal. Pohádka pro teenagery ve stylu scary movie a podobných filmů, tedy ne zase úplně. Těšil jsem se na tento snímek už jen díky skvělé Natalie a v poslední době excelujícímu Jamesi Francovi. Tenhle film byl možná trochu pod jejich úroveň. Alespoň pro Natalie to byla dost netypická role. Nejde říct, že by to špatně zahráli, ale celý film je směsící něčeho zvláštního a někdy se mi to líbilo, jindy zase moc ne. Každopádně na odreagování a nic nemyšlení je to v pohodě. ()

campix 

všechny recenze uživatele

'' Vraťme se do tábora, postavíme se zrádcům a zachraňme Stevena. Ne. Ser na to. Je konec. '' David Gordon Green se soustředí poslední dobou na výstřední komedie a jak je vidět. Je to žánr který mu vyloženě sedí. Your Highness je velmi podařená míchanice středověké fantasy s nekompromisní komedií. Herce si dokázal přilákat výborné a především od chvíle, kdy se do děje zapojí Natalie Portman. Tak se je na co koukat a získá se i náboj. Film u mě uspěl, také proto, že McBride ani nikdo další z obsazení mi vyloženě nevadí a i styl Mcbridova humoru můžu. Sice některé vtípky jsou vyloženě špatné, ale celkově snímek působí jako dobře vystavěný komediální nátřesk a pro mě celkem příjemné překvapení. Alternativy: Travička zelená. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Veľmi som sa tešil na tento film, najmä kvôli Zooey a nakoniec to nedopadlo až tak zle, ako by mohlo. Aj keď poriadnych vtipov, na ktorých by som sa schuti zasmial tam bolo ako šafranu, tak počas celého filmu som mal perách taký pripečený úsmev, ktorý sa často zmenil na divnú grimasu. Však ako inak sa môžete tváriť, keď si princ Thadeous víťazoslávne zavesí na krk penis svojo protivníka, ktorého práve skolil :) A o podobné momenty nebola núdza. Ako by som to teda zhodnotil? Nie inteligentná, dobrodružno prihriata, hudobne slušná, neprvotriedna komédia. A aj keď by som rád napísal, že kvôli Zooey, tak je to skôr Natalie, kvôli ktorej dávam za slabé 4* (inak by boli iba 3*) (71%). ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers vo fantasy ultrasprostej rozpravke? Preco nie :) Je to vypravne jak svina, ma to gule, skvelych hercov, par vybornych momentov a perfektne funkcny soundtrack. Cakat sofistikovany zazitok by vsak bolo obrovskym omylom ;) 3,5/5* - hodnotena director´s cut verzia. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Až se sám podezřívám proč se mi to vlastně líbilo. McBridea sice moc nemusim, ale tady jsem to nějak zmáknul. Vtipnej a zajímavej quest. Sice až moc vtipů o penisech, ale některý byly povedený. No a krví se taky nešetřilo. A po dlouhé době potěšilo vidět D. Lewise. Na a lučištnice Isabel, ta se povedla. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, když si uvědomíme, že Američani středověk jako takový, tak, jak ho známe my, nikdy zažít nemohli, je to čistě evropská záležitost, a přesto o tom točí (parodické) filmy. A možná proto to byla taková blbost. Připadala jsem si, jak když sleduju jinou verzi Prciček. Plusů měl tenhle film opravdu málo, sem tam nějaký vtpný vtip nebo scéna, Natalie Portman a všechny scény s Damianem Lewisem, kterého jsem v roli padoucha viděla prvně a byl úžasný. Zbytek stál s odpuštěním za prd. Povětšinou to bylo plné nechutných a vulgárních vtipů, které nebyly vtipné, a nechápu, jak se k tomu mohl James Franco, potažmo Natalie, upsat. Epický soundtrack se k tomu vůbec nehodil, proto jsem si ho ani nemohla vychutnat. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

To zas jednou trailer sliboval 100% hutné zábavy a film dodal... inu 40% průměrné zábavy, proložené poměrně uspokojivým množstvím slušných hlášek, a 60% rozpačitého pokašlávání (nikoli ze studu). Pobavil jsem se, leč obávám se, že ne víc než jednorázově. ()

asinus 

všechny recenze uživatele

,,Epičtější´´ a méně vtipné, než jsem čekal. Výprava, kamera i nějaké ty tríčky fungují dost dobře, naopak načasování hlášek (které mě samy o sobě rozhodně neuráží) skřípe spíš víc než míň. Ve výsledku, ačkoliv Dannyho McBridea rád nemám, to drží nad vodou pohodoví protagonisté. Většinu filmu jsem spíš s úsměvem odkoukal, než že bych se řezal. A taky mam pocit, že by byl zážitek z filmu mnohem lepší, kdybych neměl nakoukaný ty zatracený trailery. Ale jakoby...jo, jen více takových. ()

spygirl odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Nemám nic proti sexu, ale založit celý film POUZE na hloupých, trapných a laciných narážkách na téma pohlavních orgánů a sexu, tak to je vážně ubohost. Ostatní herce neznám, ale nemůžu pochopit Natalii, že se při její inteligenci do takovéhoto projektu vůbec pouštěla... ale čemu se divím, hlavně, že to sype... ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Podle mě jediné, co z toho filmu stojí za vidění jsou některé trošku víc hot scény s Natálii Portman. Jinak jeho humor rozhodně není mým šálkem kávy a samotný příběh se mi někdy zdál i naprosto debilní, třeba to s tím dlouhým vedením Isabel (to byl kus druhého bodu obratu) a s vývojem hlavní postavy. Uvítal bych větší roli pro Zooey Deschnanel, ta týpka tam skoro ani nepromluvila a ještě víc Natalie Portman by také vůbec neuškodilo - tyhle dvě byly důvod, proč jsem na to koukl... ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama