Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na vulgárnost atd., která mě nijak netrápí, je 95 % vtipů založené na ničem víc, než výplachu amerického mozku. A za těch pár vtipů, co za vidění stojí, je tam ta jedna hvězdička. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Ty nejlepší hlášky vyžral trailer a samotný film už je pak cokoli jen ne zrovna dvakrát vtipný. Bůhvíproč jsem čekala, že Danny McBride bude největším tahounem, ale opak je nakonec pravdou. Příjemnou pro mě byla alespoň účast skvělého Damiana Lewise - nikdy bych nečekala, že tento výborný, respekt budící herec spíše seriózních rolí by v sobě mohl ukrývat nějaký komediální potenciál. ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Na 5* to sice není, ale moje očekávaní se naplnilo ,vtipná jízda plná hlášek slušnejch triků nějaký akce ,brutality se solidním soutrackem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vulgarny, miestami skutocne vtipny, dobre ozvuceny, Natalkou a inymi kockami zdobeny, na dost miestach opakovany a koselatymi hlaskami opradeny fantasy-zlepenec. Vahal som nad dvojhviezdim, avsak sem-tam som sa i dobre pobavil a par napadov originalnych. Naviac, pre Natalie mam slabost odkedy som ju prvykrat uzrel. Inak nic-moc seriozne a ako fanusik fantasy nevidim rad taketo zmarene pokusy. Avsak tato vulgarna heroic-fantasy-parody nejaku tu srandu ponukne. Slabe tri. Pomohla by i kratsia stopaz a viac origilnalnych napadov, kedze u tohoto pocinu nie je pisane, ze by slo o parodiu. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si,že sem o tomhle četl cosi o prdeli.A po filmu mám celkem podobné myšlenky.Chran' Bůh aby mi vadil vulgární humor,ale McBride možná i umí vymyslet dobrou hlášku,jenže ji neumí vtipně podat.Tady bylo po většinou ticho jak v hrobě.Na 3 to vytáhnou výprava,efekty,hudba (plus první film s novýma bednama/zvukem)-zkráceně prachy a obsazení.Franco a hlavně Theroux.Navážno to mohlo být i lepší. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se dlouho a věděl jsem proč. Mega vtipná epická fantasy pohádka. Stejně jako Pineapple expres je to mega ujetý a doufám, že se to stane kultem. Nejsem skalní zastánce sprostýho humoru, ale tady to bylo prostě tak dobře zakomponovaný do toho vyšperkovanýho fantasy looku, že sem se gebil jak idiot. A to včetně všem vtipům s useklým minoutauřím lofasem. Fakt to nemělo chybu a jako třešnička na dortu moje oblíbená Zooey Deschanel. 75% ()

simon84 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal dobře, bohužel film pak nic moc. Ty vtipy mi přišli pořád na jedno brdo a pak už ani nebyly moc vtipné. A ani moje oblíbená Natalie Portman to nezachránila. A to i přes scénu v bikinách. ()

joudas 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem si říkal, že už jsem na to asi moc starý. Jenže to není vůbec pravda, právě naopak! Ale přesto mě to nějak nebralo. Několik dobrých scén tam bylo, to jo, ale humor založený na "fuck", "shit", "cock" a na minotauřím penisu (kecám! Tohle vtipné bylo!) mi vtipný tentokrát moc nepřišel. Ne, že bych byl na takové intelektuální výší a vyžadoval pouze hlubokomyslné dramata apod., to vůbec ne. Jen to holt na mě tentokrát nezafungovalo. Na druhou stranu, mít něco v krvi a být obklopen tou správnou partou lidí, hovořil bych asi jinak. ()

9áťák 

všechny recenze uživatele

Vyprávění příběhu u tohoto filmu není ani zdaleka dokonalé. Vtipy se sice většinou točí okolo stejného tématu ale naštěstí se jim dá u většiny případů zasmát. Další plus jsou vedlejší herci Franco s Natalií nejsou vůbec špatní i když je docela zvláštní vidět v takovémto filmu, ale proč nakonec ne? ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Ohromne sympatický film, topiaci sa v krvi a (ehm) semene...Vážne nepätám komerčný film (o to viac komédiu), ktorý by sa takto strašne snažil zavďačiť divákovi a tým pádom sa dobrovolne dostať do červených čísel... Nečakná sranda, ak poznáte niekoho okrem vás komu pripadá odseknutý minotaurí pišulák vtipný, hor sa do toho...len tej Zooey bolo za tie 4 minúty už (zase) dosť... ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

Tolik vulgarismu, venkovské demence a nadrženosti v jednom filmu tu snad ještě nebylo. Očekával jsem, že to bude nějaké nehorázná chujovinka, ale ono to do sebe tak krásně zapadlo, že z toho pro mě určitě plyne komedie roku. Taková drzost se ani nedá popsat a musím pouze doporučit, tohle musí každý vidět... Určitě by si to zasloužilo postoupit do červeného rámečku... 75% ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem víc. Nejvtipnější momenty byly dost očekávané hlavně kvůli traileru a mimo nich se jim žádný jiný vtip nedokázal vyrovnat a to ani nemluvím o tom minotaurovi. Celkově je to takové pohodové, sprosté (a to pořád do kola) a s dostatkem krve, ale nijak zvlášť nepobaví a bohužel ani akce nenadchne. Herci skoro do jednoho super a jen ti to zachraňují na 5/10. ()

Filty 

všechny recenze uživatele

Okoukaný příběh, velmi špatní herci, ještě horší difitální triky, nepromyšlené a bez vyšší pointy. Sečteno podtrženo, velmi trapné. ()

MovieFive 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce bych film zhodnotila jako film s jednoduchou zápletkou, který ale nenudil, dobře zvolení herci-nejvíce asi zaujme James Franco, o kterém se po letošních Oscarech mluví čím dál tím více, stejně tak jako o krásné Natalie Portman; často vtipné, přesto pro mě i řada nepodařených vtipů. Co bych na filmu vyzdvihla je Danny R. McBride v roli mladšího prince Thadeouse, který danou situaci svými narážkami vždy naprosto přesně vystihnul. Na filmu je vidět, že herci si natáčení užívali a mnoho scén je proto přehnaných, ale vtipných. Když to tak shrnu, filmu není ve své podstatě ani moc co vytknout, přesto můj šálek čaje to není... ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama