Reklama

Reklama

VOD (1)

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

Hobit Bilbo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vcelku svižná fantasy komedie s vtipnou hlavní postavou, takže pro mě více méně klasický dril - vypnout mozek a bavit se. Škoda akorát, že některé vtipy jsou trochu slabší a 95% z nich se týká hulení nebo něčího přirození, ale fantazáci se alespoň pobaví nad překroucením typické monumentální epiky a různých klišé žánru (minotauří penis jako trofej, perverzní čaroděj klaďas...). Na chlapské oko je tady potom ještě Zooey Deschanel jako "damsell in distress" - v podstatě celý film nedělá nic jiného, než háže roztomilé kukuče nebo ječí a taky lehce unylá Portmanka. ()

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Vemte Erica Cartmena, o trochu méně fuckujícího, a šoupněte ho do fantasy příběhu o zachráně dívky. Stáleho, monotóního a pořád dokola stejného fuckování sem se po hodině filmu celkem přejedl, hlavně když film stojí právě na tom. Jen díky občasnému vyhrocení těch nejnechutnějších vtípku (sluhu píchá kentaur nebo nošení kentauřího pinďoura na krku jako amulet) si film držel vyšší laťku. A celý film sem měl pocit, že James Franco je pořád nalitej, to jeho huhlání bylo hrozný. ()

katvond 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že v niektorých prípadoch je lepšie trochu k filmu pričuchnúť, než sa naň vyberiete do kina. Keby som to totiž spravila aj v tomto prípade, asi by som sa už spamätala z toľkých oplzlostí a vulgárne ladených vtípkov. V rámci parodovania žánru to beriem. Tak ako som trocha rozpoltená z účinkovania oscarovej natálie a nomino-oscarového jamesa vo filme, ktorý by mal byť svojou úrovňou v ich kariére niekde na začiatku, tak som zmätená z otázky, prečo zhruba polovicu vtipov zničili ťažkou trápnosťou, zatiaľ čo tá druhá polovica napriek pre mňa tak šokujúcej obscénnosti prekypovala dobrým nápadom a spôsobila mi pár fakt kvalitných výbuchov smiechu. Neviem sa prikloniť k lepšej či horšej stránke, preto dávam 3ku. Jedno je však isté - ako film pre partiu na alko(alebo weed) večierok určite splní účel;) ()

hadouken 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Travička zelená mě tento kousek velmi pobavil, jednoduchý příběh a jednoduché vtipy mě velmi oslovili. Poprvé jsem viděl film o středověku, který nám dobu ukazuje velmi svérazným způsobem. Vřele všem doporučuji. ()

Enelya 

všechny recenze uživatele

Snad to nejhorší, co jsem tento rok viděla. Asi za to může přehnané očekávání díky velmi luxusnímu traileru, který nabízí víc než film dává(ovšem na to jsem si už mohla zvyknout,že?:-)) Více než vtipné se mi scény zdály úchylné. Ale jak řekl můj kamarád, Your highness je party film, takže příště jedině po vlivem.:-) 40% za povedené obsazení a skvělou hudbu ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele

Mozek si o letošních prázdninách dal pauzu. A proč ne? Škola není (tedy neměla by být), je slunečno, voda a člověk prostě nechce přemýšlet, ale bavit se. A já se bavil. Trikově nákladná, sexy ženou mého srdce obdařená fantasy, co si nebere nic vážně a různá "hloupá" kliše z pohádek či pověstí jednoduše zesměšňuje. Sice občas to nebylo vtipné, spíše trapné, ale i přesto jsem se bavil. Ale ta žena, no vlastně ženy, to oko lahodí a mozek? Neprotestuje, dává si další kafíčko. A díky tomu si člověk může užít tuto letní zábavnou komedii, kdy hlavní hrdinové mnohdy dělají přesný opak toho, co by dělali skuteční hrdinové v těch eposech o Oddyseovi, Rolandovi a dalších hrdinech antiky a středověku. Triky nejsou laciné a příběh běží tak, jak by si dívák přál. Tudíž Suck it! Suck it! 75% ()

hihhou 

všechny recenze uživatele

No, zdlouhavě přemýšlím jak s hodnocením tohoto filmu začít. Film se snaží valnou po většinu délky své stopáže pobavit humorem, jenž by možná přitáhl skalní fanoušky American Pie, nikoliv však mne. Bohužel středobod rádoby vtipných hlášek a situací cílí do životního období, které jsem prožil zřejmě v chudších barvách, o to však přirozenějších. Překvapení? Angažmá Natalia Portman. Zklamání? James Franco jako totální gaylord - 102 minut, ufff. Skvělé pro milovníky prdů, které smrádek neohrozí nebo, že by si distributor popletl cílovou skupinu? Snímek je velmi vhodný adept jako prostě ten báječnej prázdninovej biják pro třeťáky základních škol! ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Pominúc fakt, že to bolo úplne iné, ako som podľa traileru očakávala, musím povedať, že ma to celkom dosť pobavilo. A práve tá inakosť to zapríčinila. V akom inom filme môže hlavný hrdina, udatný rytier uprostred hrdinskej scény zahlásiť: "If you want to fuck her, you have to fuck me first!" :D ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Další stupidní zbytečnost bez jakékoliv invence prosáklá tupým "humorem". Hvězdička za to, že jsem to dokoukal ()

Babulik 

všechny recenze uživatele

Trochu streštené, trochu pripečené, ale nevadíííííííí, lebo Zooey bola ako vždy kúzelná a očarujúca, preto štyri oslintané hviezdičky. ()

TomasB 

všechny recenze uživatele

Přesně typ humoru, který mám ve filmech rád. Vulgarismy s mírou, leč trefně zvoleny. Nepamatuji se, kdy jsem se u filmu v tomto, či v minulém roce, tak dobře pobavil. Paráda. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fucking zábavný a jako parodie na filmy s tématikou rytířu ze středověku parádní. McBride nemá chybu s tím, jak je mu vše u zadku....dokonce i narozeniny jeho sluhy. Tohle vše protknuté touhou po sexu všech zúčastněných jen dodává úsměvnou atmosféru. :) ()

dud 

všechny recenze uživatele

50% - těšil jsem se na Tropic Thunder ve středověku a dočkal jsem se jen pár "shitů", "fucků" a minotauřího péra. Jak již bylo mnohokrát řečeno, téměř všechny vtipné situace spočívají v tom, že někdo v nevhodném momentu začne klít a nebo pronáší sexuální narážky, takže jsem se za celou dobu zasmál přesně 6x než mě stále se opakující vulgarismy přestaly bavit. Od příběhu u komediálního výplachu tohoto typu se samozřejmě nedá očekávat nic světoborného, přesto mě zarazilo, že hlavní, dlouho očekávaný a předvídatelný dějový zvrat (labyrint) vyšel tak nějak naprázdno. Asi tomu chybělo nějaké "Fuck that shit!". Krom toho mě hrozně rušily záběry kamery při statických tlachacích scénách - to pomalé přibližování z dálky a hlavně pohyb kamery kolem herců na mě působilo seriálově levně a zcela zbytečně. ()

voloda1987 

všechny recenze uživatele

Na teenegerské f*cking comedy sme už zvyknutí, či skôr, sa nám z nich väčšinou chce zborovo grcať. Ale tento experimentík, novinka v rámci fantasy žánru, "f*cking fantasy" sa mi veľmi, veľmi páči. Fantastický herci, ktorý nie sú opozeraní, nenudia a, i keď sú ich postavy prehliadnuteľné, vedia aj zahrať. Výborná výprava, skvelé efekty, super kostýmy, epická hudba, ale hlavne, originálny príbeh. Som rád, že to nie je len ďalší pokus o zlepenie komédií a vytvorenie nejakej prisprostenej paródie. A tá "klobáska" hompáľajúca sa na Thadeousovom krku :-D. ()

Ruud36 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapné, trapné a trapné. Ani jednou jsem se nezasmál a pouze jsem nevěřícně kroutil hlavou nad tímto puberťáckým stylem rádoby humoru. ()

RaDiNeK 

všechny recenze uživatele

A já říkám proč ne ? Zasmál jsem se parádně, navíc dokonalá parodie na nový Souboj titánů, který je tragický. Asi se tenhle typ humoru a vůbec celý námět nebude líbit každému, ale je to přesně sálek čaje pro ty co mají rádi Team America a podobné,,úlety". Nicméně ubral bych jednu hvězdičku, nebýt Natalie Portman:) ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal v poctu fantasy žánru z 80. let, ale já blbec zapoměl jaký "humor" je dnes cool. Musím uznat že příběh je dost doře vymyšlen a parodické scény se též povedli. Jen ten humor, který byl většinou za hranici špatného vkusu to vše posral (tady nelze být slušný) a u komedie to je velký průser. Někdy jsem se i pořádně zasmál ale většinou mi bylo na blití. ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama