Reklama

Reklama

VOD (1)

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Pre mňa trošku sklamanie. Zaujímavé postavy i príbeh ma nabudili na dobrodružnú komédiu plnú humoru a akcie. McBride (to mohli obsadiť aj Blacka) ma vôbec nepresvedčil a najvtipnejšou postavou bola pre mňa Zooey. Bohužiaľ, humor bol príliš silený a schuti som sa nezasmial asi ani raz. To nie je dobré vysvedčenie... 60% ()

PólBulva 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se hodně dlouho nezasmál u americké komedie jak u této. Film byl opravdu hodně praštěný, měl dobrý děj, McBride zahrál svoji roli na jedničku a Natalie Portmen se k němu náramně hodila....Hodně hlášek v tomto filmu mě fakt rozsekalo a myslím, že si je budu jestě hodně dlouho pamatovat. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

U filmu kde v každé druhé větě zazní sprosté slovo, neustále se rozebírá sex od masturbace až k mužskému análnímu grupáči, kde není nouze o nahé ženy a ztopořené penisy, inu u takového filmu mi nějak uniká, proč americkým cenzorům svého času nejvíce vadila stříbrná tanga Natálky Portmanů. ()

xLOBOx 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsme film nedokázali dokoukat a radši si pustili nějakou klasiku. Hodně špatný. Celá komedie založená na tom, že někdo mluví sprostě mezi ostatníma klasickejma pohádkovejma postavama? WTF? hodně slabý.. ale za tu pěknou Natáliinu tvářičku dávám 1*. ()

Seev 

všechny recenze uživatele

Mě to pobavilo. A jakože královsky. Tento film hlavně neberte vážně, zapněte (a vypněte mozek) a užívejte jízdu. ()

Psychotic17 

všechny recenze uživatele

"Chtěl jsem mu uříznout roh jako suvenýr." --- "Minotaurův roh nemůžeš oddělit!" --- (zamyšleně) "Hmmm..." Přestože je film adolescentní pakárna založená pouze na sprosté mluvě a sexuálních narážkách, bylo to více než koukatelné. Herci (a herečky) mi přišli sympatičtí, jako parodie na fantasy klišé bezpochyby dobré. Nic k vícero zhlédnutí, ale postaralo se to o dvě hodinky volného času příhemně. 65%. ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Nejde o kultovní parodii, ale nejde ani o trapný propadák, u kterého by se člověk musel znechuceně a pohoršeně ušklíbat. Nejvíc se mi líbilo, jak si utahovali z rytířské noblesy a "působivých" proslovů filmů alá Robin Hood. Čili na sdělení, že se musí na výpravu se neodpovídá hurónským řevem, ale tím, že se řekne Shit. Ostatně i další hlášky potěší (např. In your face). I když jsou vtipy tu a tam trochu fekálnější, než by se mi líbilo, docela jsem se bavil. Lehce nadprůměrná záležitost. ()

ellessar01 

všechny recenze uživatele

Tak po druhem shlednuti sem to hodnoceni proste musel zvednout na max...uz dlouho sem se u niceho nesmal od zacatku az do konce a fakt se tesil na kazdou dalsi hlasku a kazde dalsi zparodovane fantasy klise:-D ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

No jo,to zase byla nálož fekálního a oplzlého humoru.Neříkám,že jsem se nezasmál,ale takovéhle kousky prostě nemusím! ()

stool odpad!

všechny recenze uživatele

nejdřív jsem tomu chtěl dát jednu hvězdičku za Natalii Portman skákající do vody, ale ono to nešlo ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jakmile někomu nesedne humor Danny R. McBrideho tak film může vypnout.Film je spíše pro pány,protože všemožných sexuálních témat je tam požehnaně.V jiným filmu,by to možná přišlo až moc trapný,ale tady je to taková fantazie,kde prostě člověk čeká,jestli penis či ruka zas nebude ve vagíně a přitom se prát ve středověku a koukat na krásnou Belladonnu. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Pohádková úchylárna po americku, kde první půlka u mě totálně vybouchla až jsem myslel že od toho odejdu, zaplať pánbůh drůhá půlka byla mnohem lepší snad ve všem co v první chybělo, ale bohužel to bylo nakonec celý jeden velký omyl, udělat takovou sprostou pohádku pro dospělé, kde se normální člověk moc nenasměje. 40% ()

Bajislaw 

všechny recenze uživatele

U pitomosti jako je Princ a pruďas nejsou hvězdičky důležité. David Gordon Green, režisér vynikajícího komediálního seriálu Nahoru a dolů, si prostě zkusil natočit, bůhví proč, film kombinující klasickou fantasy s nablblou komedií. Výsledek je místy docela vtipný a velmi často zoufale nevtipný. Pokud si ale myslíte, že by se Vám Princ a pruďas mohl líbit, pak se vám nejspíš líbit bude. Proti gustu žádný dišputát. ()

Hadek10 odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? U komedie bych se rád zasmál, ale u tohoto filmu se člověk ani zasmát nemůže, jak trapné to je! Opravdu lituji, že jsem se, kdy rozhodl si toto pustil! ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Princ a pruďas, Tropická bouře a Mládeži nepřístupno. Co mají tyto filmy společné? Mnohé. Jen pro představu: pot, hovna, kozy, řitní maz, blitky, údy všeho druhu. Účelově přízemní filmy, které se dle očekávání potýkají s krutou nekompromisní kritikou. MORALISTŮM VSTUP ZAKÁZÁN ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama