Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

pekos 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov fekálneho humoru je to skvelý kúsok, no pre bežného kinofila je to ťažšie stráviteľné. Mnohé scény zachádzajú za hranicu dobrého vkusu, no režijne je film zvládnutý excelentne, herecké výkony sú rovnako pozerateľné, ale celý film len jedenkrát. Prekvapila ma skutočnosť, že sa do filmu nechali zlákať ľudia ako Natalie Portman a James Franco. Predpokladám, že v tom čase svojich agentov pustili za tento film k vode. ()

paja. 

všechny recenze uživatele

jestli chcete, aby Vaše dítě vidělo nějakou pohádku, tak počkejte až začne chlastat a hulit a můžete mu pustit tuhle, protože to je docela úlet. Akorát ten střih, mám pocit, je docela odfláknutý. Jinak docela netradiční lajtovní sprosťárnička.Žádný extrém. ()

yarca 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný zážitek!!! Nejdřív jsem drobka nevěřícně zirala a pak už jen řvala smíchy!!! Mám ráda parodie a tohle bylo přesně to,co jsem od parodie očekávala.. můj požitek byl ještě umocněn faktem,že jsem film viděla v malém pidikině na jižní moravě,odkud postupně odcházely matky a babicky s dětmi - evidentně se vydaly na úplně jinou podívanou :DDD ()

Sydrian 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi nelíbil myslela jsem si že když tam hraje Natalie Portman tak to bude dobrý protože ona hraje jen v těch dobrých filmech. Vím že to bylo pojato jako komedie ale nebyla to komedie nic pro mě to že on si vzal jako trofej od minotaura si vzal zrovna TU věc tak to mi přišlo moc víc než komedie mi to přišlo nechutný. ()

Onicek 

všechny recenze uživatele

Moje první slova? "No ty w*le!" Koukal jsem snad na parodii Harryho Pottera s Pánem prstenu? Fantasy má zůstat ve svém šuplíku a nevstřebávat ostatní prvky z blbých komedií. Přesto musím dát jedno plus --> dokoukal jsem film do konce. ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Nějak mi ta vulgarita nepřišla moc vtipná... A velmi mě překvapilo, že se do něčeho takového pustila i Natalie Portman, ale zase to ukazuje její všestrannost. Příběh nic moc, Tadeusova proměna v hrdinu není uvěřitelná a nevkusný vulgarita skrz naskrz celým filmem. ()

nofan 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době parodie, u které jsem se opravdu bavil + Natalie Portman, není co dodat. Film, na který se rád podívám víc než jednou. ()

Dok 

všechny recenze uživatele

Bože už nikdy. Tolik vulgarit, perverzností a tak trapných momentů jsem ve filmu snad nezažila. Jediný důvod proč tomuhle rádoby „filmu“ dám jednu hvězdičku, byla Natálka, která asi jediná z těch všech"herců", něco předvedla. Byli jsme na tom s přítelem v kině a tak znechucená jsem už dlouho neodcházela… vyhozené peníze a zmařený čas… pokud se rádi sebetrýzníte, tak je to film pro vás… ()

mina_harker 

všechny recenze uživatele

Příště se za tak vysoké hodnocení asi budu stydět, fóry jsou laciné a opakující se, ale ani chvíli jsem se nenudila a mnohokrát se rozesmála zplna hrdla :-) Natalii Portman role sedla mnohem více, než vážné role z nedávné doby. ()

mad.dog 

všechny recenze uživatele

Totální pokleslej, sprostej, vulgární, vtipnej film s lepší zápletkou a kamerou, než kdejakej průměrnej fantasy snímek, kterej se bere smrtelně vážně. Dlouho jsem se tak nepobavil a Natalie byla úžasnou třešničkou na tomhle nechutně vtipným filmu. Za mě jedna s hvězdičkou. Teda s pěti. ()

Kuzco 

všechny recenze uživatele

Vtipy o líbání a penisech na krku teda nic moc. A taky mohli trochu ztrapnit i slečnu Dokonalou. Jinak jsem se bavila a celou dobu držela Thadeousovi palce, aby ho konečně někdo oddělal... Magic! Motherfucker. vážně stojí za to. ()

Reyer 

všechny recenze uživatele

Panebože to byla Hovadina. Ale taková hovadina na, kterou jsem nemohl přestat se dívat. Takže pokud chcete někam zahodit mozek a jen se trapně bavit...doporucuji ()

KalimeroI 

všechny recenze uživatele

61% Děláte si srandu? Boží, a to jsem byl bez přídavných látek. Na předvečer Štědrého dne skvělé dílko. Zoufale, zoufale tam chyběl Simon Pegg, byť by to bylo cameo. Jo, já vím, kameraman by zasloužil přes půlky za ten třes, efekty pomezí osmdesátek a devadesátek, ale co ty hlášky....ty to vynahradily. A nahradit tanga Natálky otřesným přesprdelníkem, to je na rituální popravu, i když ten zadek nebyl její. Franco má u mne osobní, bezvýznamné plus za chuť si v tomto zahrát, Danny nezklamal....ale ten Simon tam chyběl. A možná i Mr. Bean. Přesto, čistá pět. Neboť jsem se sqěle pobavil a to je to jediné, co od filmu čekám. Apropó, kdyby se vykašlali na Belfast a natočili to u nás, tak by si to na sebe i vydělalo, víc než 20 MUSD by to nestálo. A kaskadéry by měli o třídu lepší. ()

minoss113 

všechny recenze uživatele

Zadanie na film bolo jednoduché: Niečo nie príliš vážne, čo pobaví obývačku plnú dobre naladených ľudí, obľubujúcich primitivizmus. ,,necmuľaj ho, ten je hrubý" :D ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama