Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (1 020)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film, ktorý niekoho prekvapí a iného naserie. Ja sa radím k tej prvej skupine. Jednoduhý a fungujúci dej má tempo, je sprevádzaný dobrými hercami, akciami, efektami, slušnou výpravou, kamerou či kostýmami. Skrátka presne to, čo dobrodružná fantasy má mať. Problém vidím len v jedom. Nie že by humor bol zlý alebo nesedel, chcelo by to ale ešte trošku obohatiť, niektoré funny scénky mi prišli suché (aj keď som sa pousmial), ale chýba mi tu scéna, ktorá by ma dostala. Záver bol ale efektne perfektný. 80% - 4* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, ale ne tak třeskutě, jak jsem očekával. Nikdy bych nečekal, že si něco takového vůbec pomyslím, ale ono je to prostě zbytečně moc sprosté. Fakt kdyby tam mluvili míň sprostě tak je to vtipný, ale když je každý druhý slovo kurva a čurák, tak se to omrzí. Přesto je tam spousta fakt parádních fórů. Nejlepší byla meganadržená Zooey Deschanel dychtivá vyhulit minotauřího dicka. A Damian Lewis ač měl málo prostoru, tak skoro zastínil hlavní protagonisty. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najväčším prekvapením v prípade Your Highness je, že dejová linka nie je len zlepencom scén ale plnohodnotným a kompaktným príbehom, ktorý by obstál aj v klasickom fantasy. To už ale neplatí o humore, ktorý občas funguje ale vzhľadom k tomu, že až príliš často mieri na najnižšie divácke pudy, je rovnako často mimo mísu. Vzhľadom k tomu aká zostava sa pred kamerou zišla je to trochu škoda ale ako večerná oddychovka to funguje aj tak. Mohlo to dopadnúť aj ďaleko horšie. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že som sa pár krát dosť dobre zasmial, hlavne na absurdných dialógoch. Trochu nechápem ako sa do takého filmu dostala Natalie Portman, ktorá tam hrá jednu z mála normálnych, neúchylných postáv. Vadil mi homosexuálny humor na štýl Meet the Spartans, nesympatický Justin Theroux a priveľa trápnych scén. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Velmi samoúčelná a hrubozrnná parafráze na hrdinské příběhy, která je v první polovině spíše trapná a nevkusná, v druhé polovině díky bohu docela zábavná. Jinak ale nic nejede na plno a neustálé fuckování se také velmi záhy omrzí. Funguje v podstatě jen minotauří penis a pak zvrhlé momenty typu "Nevinná Zooey Deschanel se natahuje po minotauřím penisu"... Naopak zhulený věštec je přešlap epických rozměrů a obecně platí, že David Gordon Green naprosto nezvládá kombinovat odlehčenost vyprávění s naprosto vážnými, seriózními a brutálními momenty, což byl zcela zásadní problém už v Pineapple Express... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v severoirském Belfastu, a to od začátku léta do října roku 2009. (Brousitch)

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama