Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (1 020)

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi vulgárna, veľmi vtipná a veľmi zábavná, taká je totiž Your Higness. Film má vysokú dávku fantasticky komických scén pri ktorých som smial až od ucha k uchu aj napriek veľkému dejovému klišé..................Soundtrack Steve Jablonsky: 1. Let Us Quest! [4:29] ,2. Isabel the Strong [4:30] ,3. Goodbye My Tinys [2:53] ,4. Best Man [1:26] ,5. The Greatest Most Beautifullest Love Song in All the Land [1:33] ,6. The Virgin Is Plucked [3:04] ,7. Not in My Castle [1:43] ,8. Leezar's Date, Belladonna's Hate [1:21] ,9. Playful Secrets! [1:52] ,10. Mean Knights and Horsies O' My! [3:16] ,11. Here Come the Marteetee [2:27] ,12. A Fistful of Snakes [1:47] ,13. Isabel Thrashes [2:36] ,14. Muldiss Darton, City of Lore [1:39] ,15. The Same Betrayal As Before [:59] ,16. Labyrinths and Humps [5:21] ,17. Kill-Trophy and the Warrior's Birth [1:45] ,18. The Effening [1:02] ,19. Tis I, Thadeous the Hero [1:57] ,20. Heroes Unite [1:05] ,21. Orgy of Violence [6:35] ,22. 'Til We Meet Again [1:50] ,23. Way of the Warriors [1:11] ,24. Thadeous [3:52], ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

" All I want is for you to be a part of this moment. I want you to be gay with me and father. - I don't want to be gay with you two!" Božský parodický fantasy nářez se skvělým soundtrackem. Slovo "fuck" je zde častější než tečka za větou. Pokud vám nevadí vulgarita a Natalie Portman, film doporučuji. Berte všemi deseti. 91% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S šulínem na krku vysvobozovat princeznu jest vskutku velmi těžká řehole.. Za devatero kuřbami a stejným počtem honiteb vznikla zkazka, po níž se jde Barunka Panklová ječením zklidnit ke splavu a Hans Christian zatěžkán balvanem skáče z mostu přes Öresund. Your Highness je bídně zahraná, tématy legrace docela zastydlá a monumentální hudbou otravně opentlovaná originalita o horké kaši koitu v pohádkovém světě, nicméně přiznávám, že s blížícím se koncem jsem se na to společenství prstování přeci jen naladil. Teda, ne, že bych si ho oblíbil, spíše mě přestalo srát.. Možné pokračování ale určitě vynechám, protože vzhledem k povaze snímku, kdo ví, co Natálka schovává pod zámkem.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

To je pre teba, Stano21! N-E-CH-U-T-N-É !!! Odporná, vulgární, trapná oplzlost, kterou snad tvůrci ani nemysleli vážně. Jako katolický fanoušek krásné a láskyplné fantasy, jako například Narnie nebo Bible, jsem do krajnosti pobouřen! Autor tohoto lascivního škváru je nepochybně posedlý satanem a shoří v pekle. Nedávno jsme to zrovna probírali na středečním srazu křesťanské mládeže a i ostatní hoši angažovaně souhlasili, že by se tato zvrácenost měla okamžitě přestat promítat! Vždyť dokážete si představit, že by něco takového mohly, nedejBože, třikrátZdrávas, vidět třeba vaše děti, kterým tak snaživě od malička vštěpujete víru a lásku a poté těm jejich nevinným, čistým duším nějaký ďáblův přisluhovač naservíruje takovouto nebetyčnou ohyzdnost??!! Už aby byla neděle a pan Farář jim na mši prakticky vysvětlil, jak správně držet Minotaurův roh! Musíme být silní, bratři v Kristu, a společnými silami odolávat nástrahám pekelným, které se snaží rozvracet naše semknuté šiky! ... A jedinečný zážitek mi kupodivu nezkurvila ani ta šeredná parodie na herečku - Natálka. Zajímavé komentáře: verbal ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Magic. Motherfucker!“ Svérázný přístup k fantasy žánru, kdy jsou situace známé z tohoto typu filmů ozvláštněné rozmanitými variacemi slova fuck, případně vtipy založenými poněkud pubertálně na vědomí pohlavní odlišnosti mužů a žen a možnosti kopulace jednoho pohlaví s druhým (jinými slovy: p..a semhle, č...k támhle a do toho spousta m....í). Je to přístup nepříliš pracný, těžit komično výhradně z pronášení slov jsoucích vzhledem ke kontextu slovy nevhodnými. S úspěšností na každý třetí až čtvrtý zásah ve filmu zůstává mnoho hluchých míst, nemluvě o těžce misogynnímu nahlížení na a zacházení s ženskými postavami. Místy jsem se bavil, během četných „money shots“ ocenil peníze do projektu vložené (ač větší lacinost a ochota k sebeshazování by vůbec nebyla na škodu), ale nešlo o nic, co by se mi líbilo, natož líbilo dost, abych to chtěl vidět znovu. 60% Zajímavé komentáře: Cervenak, Mr.Roman ()

Galerie (53)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kde se Natalie Portman (Isabel) objeví v tangách, za ni zaskakovala dublérka Caroline Davis. Důvod byl údajně ten, že se herečka chtěla vyhnout skoku do ledové vody. (Krissty)
  • Počas natáčania lietal James Franco (Fabious) tam a späť medzi New Yorkom a Belfastom, pretože v tom čase ako študent denného štúdia študoval na univerzite. (misterz)

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama